This website uses cookies. Click here for more information.

Budget BBQ pakket

Budget BBQ pakket

BBQ Box Budget:

Dit pakket hebben wij speciaal samengesteld om laagdrempelig te blijven. Goed eten hoeft niet altijd veel te kosten. Voor de mensen die liever wat minder uitgeven aan een avondje barbecueën zijn wij er ook met dit pakket. Het vlees is speciaal geselecteerd voor de barbecue door de gecertificeerde slager waarmee Eetgeheim samenwerkt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het vlees gekoeld en verantwoord opgeslagen wordt om de verse status te garanderen. Geldbewuste mensen kiezen voor een BBQ Box, exclusief van Eetgeheim!

 

Inhoud:

Onze Eetgeheim BBQ Box Mannen wordt verkocht per persoon en bestaat uit:

1x Kipfilet

1x Hamburger

1x Speklap (gemarineerd)

 

BBQ Kipfilet:

Onze kipfilet is een wat dunner gesneden stuk kipfilet. Hiervoor hebben wij gekozen omdat het goede kwaliteiten heeft voor de barbecue. Door de kipfilet iets dunner te snijden dan u gewend bent duurt het minder lang voor het gegaard is op de barbecue. Daarnaast blijft de binnenkant van het stuk vlees lekker mals en sappig, zonder dat de buitenkant te bruin begint te worden. Wij hebben van de traditionele kipfilet uit de pan een heerlijk stuk vlees gemaakt voor op de barbecue.

 

BBQ Hamburger:

Hamburgers zijn een typisch gerecht van de barbecue. Een hamburger is een schijf vlees gemaakt uit gehakt. De hamburger kan makkelijk gebakken worden op de BBQ en gaart makkelijk. Lekker erbij zijn sausjes zoals mayonaise, ketchup of mosterd. Nog beter smaakt deze burger op een gegrild broodje, van de barbecue natuurlijk, saus, sla, tomaat en wat u er maar op wilt leggen.

 

BBQ Speklap:

Een speklap is een stuk vlees van het varken met een zeer hoog vetgehalte. Veel mensen vinden juist deze vetrandjes lekker en kiezen daarom voor dit vlees. Het vlees wordt gesneden uit de rug en de buik van het varken. Ongeacht wat vaak verwacht wordt is het deel uit de rug vetter dan het deel uit de buik. Speklap is eigenlijk een verzamelnaam, aangezien er heel veel bereidingen zijn van dit vlees. Zo heb je bacon, katerspek, Zeeuws spek, gerookt spek en natuurlijk spek voor op de barbecue of in de pan. Spek werd altijd al gezien als een lekkernij. Hieruit komt ook de uitspraak “Iemand op het spek binden", wat betekent dat je iemand probeert te verleiden. Spek heeft een zoute smaak met een lekkere bite. Ons spek is al gemarineerd voor u.

 

Bestel op tijd!

Het samenstellen van de BBQ Box Budget is voor ons bij Eetgeheim een vak apart. Er komt veel bij kijken aangezien wij streven naar de beste kwaliteit en service. Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij doelgericht aan de slag. We proberen op deze manier persoonlijke service te bieden, zodat al u wensen en verwachtingen worden vervuld. We hebben een goede samenwerkingsovereenkomst met onze slager om te zorgen dat het vlees vers bij u aankomt. We hebben geen etalage of opslag waar het vlees al tijden ligt voor het naar u gaat. Het vlees wordt pas klaargemaakt zodra wij u bestelling binnen hebben. Daarom vragen wij uw begrip en vragen we of u ten minste een week van tevoren te bestellen. 

21 june 2020