This website uses cookies. Click here for more information.

Deluxe BBQ Pakket box

Deluxe barbecue box

BBQ Box Deluxe:

Samen met je beste vrienden kun je een heerlijke en vertrouwde BBQ Box Deluxe bestellen. Het is simpel en voordelig! Een goedgevulde box met hoge kwaliteit vlees en leuke verassingen. Het vlees is speciaal geselecteerd voor de barbecue door de gecertificeerde slager waarmee Eetgeheim samenwerkt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het vlees gekoeld en verantwoord opgeslagen wordt om de verse status te garanderen. Slimme mensen kiezen voor een BBQ Box, exclusief van Eetgeheim!

 

Inhoud:

Onze Eetgeheim BBQ Box Deluxe wordt verkocht per persoon en bestaat uit:

1x Varkenshaas

1x Kipspies gemarineerd*

1x Runderschnitzel gepaneerd**

1x Speklap gemarineerd

*Geef bij het bestellen aan in welke marinade u de kipspies wilt: Saté of kerrie.

**Indien u last heeft van een glutenallergie kunt u dit aangeven en zal de schnitzel niet worden gepaneerd.

 

BBQ Varkenshaas:

De haas is het malste deel van een varken. Het is een spier die zich bevindt in de rug van het varken. Het is een schuin toelopend stuk vlees, dit betekent dat het opgebouwd uit een kop, vervolgens een relatief dik stuk vlees en afloopt in een redelijk dun einde. Varkenshaas is een authentiek product voor op u barbecue wat gegarandeerd sfeer brengt in u avond.

 

BBQ Kip spies:

De kipspies voor op de barbecue is witvlees. Dit houdt in dat het echt spiervlees is van de kip. Wit vlees is zeer ruik aan brede vezels (type II spiervezels), met hoge anaerobe capaciteit. Deze vezels werken over het algemeen in korte snelle uitbarstingen. Onze kipspies komt in een marinade naar keuze: Saté of Kerrie. Gelieve dit aan te geven bij het bestellen.

 

BBQ Runderschnitzel:

Een Schnitzel is een authentiek Oostenrijks gerecht. Het bestaat uit een dungesneden stuk kalfsvlees dat voorgebraden is. Het vlees wordt gehaald uit de fricandeau of de zogenoemde Keiserteil uit de achterpoot van het kalf. Na het snijden wordt het vlees platgeslagen tot een grotere maar plattere lap vlees. Vervolgens wordt deze lap gepaneerd met ei en paneermeel en door de olie gehaald. Ondanks wat veel mensen denken komt de schnitzel van oorsprong niet uit Oostenrijk, maar uit Italië. Echter wordt het tegenwoordig vooral in Oostenrijk en Duitsland gegeten, maar ook in Nederland is het heerlijk vanaf de barbecue! Glutenallergie? Geef het aan, ook zonder paneer laag is het vlees heerlijk.

 

BBQ Speklap:

Een speklap is een stuk vlees van het varken met een zeer hoog vetgehalte. Veel mensen vinden juist deze vetrandjes lekker en kiezen daarom voor dit vlees. Het vlees wordt gesneden uit de rug en de buik van het varken. Ongeacht wat vaak verwacht wordt is het deel uit de rug vetter dan het deel uit de buik. Speklap is eigenlijk een verzamelnaam, aangezien er heel veel bereidingen zijn van dit vlees. Zo heb je bacon, katerspek, Zeeuws spek, gerookt spek en natuurlijk spek voor op de barbecue of in de pan. Spek werd altijd al gezien als een lekkernij. Hieruit komt ook de uitspraak “Iemand op het spek binden", wat betekent dat je iemand probeert te verleiden. Spek heeft een zoute smaak met een lekkere bite. Ons spek is al gemarineerd voor u.

 

Bestel op tijd!

Het samenstellen van de BBQ Box Deluxe is voor ons bij Eetgeheim een vak apart. Er komt veel bij kijken aangezien wij streven naar de beste kwaliteit en service. Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij doelgericht aan de slag. We proberen op deze manier persoonlijke service te bieden, zodat al u wensen en verwachtingen worden vervuld. We hebben een goede samenwerkingsovereenkomst met onze slager om te zorgen dat het vlees vers bij u aankomt. We hebben geen etalage of opslag waar het vlees al tijden ligt voor het naar u gaat. Het vlees wordt pas klaargemaakt zodra wij u bestelling binnen hebben. Daarom vragen wij uw begrip en vragen we of u ten minste een week van tevoren te bestellen

22 june 2020