This website uses cookies. Click here for more information.

Eetgeheim nu ook een erkend leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf Eetgeheim

Eetgeheim is een erkend leerbedrijf!

Wij zijn trots om te mogen mededelen dat wij sinds 13 juli 2020 officieel een erkend leerbedrijf zijn. Dit betekent dat wij dagelijks naast het verassen van onze gasten nu ook studenten mogen begeleiden bij hun studie.

De erkenning:

Wij hebben een erkenning behaald op het gebied van marketing en communicatie. Dit gebied staat ook centraal in onze onderneming. Wij hechten er veel belang aan om goed onder de aandacht komen met ons creatieve concept. Hiervoor maken wij gebruik van een marketing plan. Dit plan focust zich er op dat zoveel mogelijk mensen uit hun comfort zone komen. Marketing speelt hierbij dus een grote rol! Naast onze eigen kennis in dit vakgebied staan wij ook altijd open voor nieuwe ideeën en denkwijzen om mensen over de streep te halen en mee te laten doen bij Eetgeheim. Door samen te werken met studenten hopen wij dit marketingplan naar een nog hoger niveau te kunnen tillen, terwijl we ondertussen een jonge student leren hoe de praktijk in elkaar zit.

 

Stageplek:

Vanaf 1 september 2020 zullen wij een marketing niveau 4 student gaan begeleiden. Deze student gaat met ons kijken hoe we het proces van de marketing kunnen verbeteren en nog meer mensen kennis kunnen laten maken met Eetgeheim. We willen de mensen laten zien wie wij zijn, wat we doen en hoe we iets voor hun kunnen betekenen. De stage zal zich bezighouden met social media en vindbaarheid op google. Naast deze onderdelen hebben wij ook voor onze stagiaire nog veel leuke verassingen, maar die blijven nog even geheim. We hebben er vertrouwen in dat die een leuk en leerzaam project gaat worden!

 

Eetgeheim:

Wij van Eetgeheim zetten ons in voor u, voor een avond van pure ontspanning. Wij bieden jullie een heerlijke en gezellige maaltijd op een avontuurlijke wijze. Op deze manier helpen we u door een perfecte avond te organiseren, maar helpen we ook de horeca. Daarnaast bieden wij vele extra’s om het dineren nog leuker en origineler te maken.

 

Genieten:

Helaas was genieten de laatste tijd net even anders. Wij van Eetgeheim vinden dit jammer. Ook zien we steeds minder mensen die de kunst van verassingen nog uitvoeren. Dit willen wij veranderen. Daarom zijn wij gekomen met een concept waarbij u weer van deze kunst kan genieten. Iedereen verdient namelijk lekker eten, tijdens een avond die je nooit zal vergeten. Het gezelschap kiest u natuurlijk zelf, en wij van Eetgeheim weten dat de mensen om i heen het belangrijkste zijn van de avond. Rond de mensen waar u om geeft kunt u zichzelf zijn, terwijl wij zorgen voor een heerlijke maaltijd.

Voorkeuren:

Op onze site kunt u tijdens het reserveren voorkeuren aangeven, waar wij vervolgens rekening mee zullen houden. Hierbij gaat het over welke keuken u lekker vind, hoeveel u uit wilt geven en  wat het doel van de avond is. Op deze manier helpen we u, zodat u niet verschuild gaat achter een te dure menukaart. Wij gaan voor u aan de slag en zoeken het perfecte restaurant aan de hand van uw voorkeuren. Ons slogan is dan ook: "Bo(o)rdenvol verassingen!" Want elke avond zou een verassing kunnen zijn!

~Team Eetgeheim

 

 

 

18 july 2020