This website uses cookies. Click here for more information.

Familie BBQ Box

Familie BBQ Box

BBQ Box Familie:

Gezellig avondje met het gezin eten, maar wil iedereen iets anders? Geen paniek! Met onze BBQ Box speciaal voor families is dit probleem opgelost, in plaatst van in de keuken staan en verschillende gerechten te bereiden, gaat u lekker achter de barbecue staan! Het vlees is speciaal geselecteerd voor de barbecue door de gecertificeerde slager waarmee Eetgeheim samenwerkt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het vlees gekoeld en verantwoord opgeslagen wordt om de verse status te garanderen. Slimme ouders kiezen voor een Barbecue  Box, exclusief van Eetgeheim!

 

Inhoud:

Onze Eetgeheim BBQ Box Familie wordt verkocht per persoon en bestaat uit:

1x Kipfilet

1x Hamburger

1x BBQ Worst

1x Varkensfiletlap (gemarineerd)

 

BBQ Kipfilet:

Onze kipfilet is een wat dunner gesneden stuk kipfilet. Hiervoor hebben wij gekozen omdat het goede kwaliteiten heeft voor de barbecue. Door de kipfilet iets dunner te snijden dan u gewend bent duurt het minder lang voor het gegaard is op de barbecue. Daarnaast blijft de binnenkant van het stuk vlees lekker mals en sappig, zonder dat de buitenkant te bruin begint te worden. Wij hebben van de traditionele kipfilet uit de pan een heerlijk stuk vlees gemaakt voor op de barbecue.

 

BBQ Hamburger:

Hamburgers zijn een typisch gerecht van de barbecue. Een hamburger is een schijf vlees gemaakt uit gehakt. De hamburger kan makkelijk gebakken worden op de BBQ en gaart makkelijk. Lekker erbij zijn sausjes zoals mayonaise, ketchup of mosterd. Nog beter smaakt deze burger op een gegrild broodje -van de barbecue natuurlijk - saus, sla, tomaat en wat u er maar op wilt leggen. Ook zijn veel kinderen gek op dit stuk vlees.

 

BBQ Worst:

Worstjes zijn typisch iets uit Holland. Origineel werden ze vaak gegeten met een stampotje, maar tegenwoordig zijn ze bij de barbecue niet meer weg te denken. De worst is gemaakt van varkensvlees en is heel sappig. Ook dit stuk vlees is lekker in combinatie met een sausje, ketchup of mayonaise bijvoorbeeld.

 

BBQ Varkensfiletlapje:

Een filetlapje is een stuk vlees gesneden van het rugstuk van het varken. Dit deel van het varken bevat relatief veel vet, waardoor het stuk vlees een lekkere uitgesproken smaak krijgt. Het filetlapje wordt voor u gemarineerd. Dit lapje vlees maakt de Familiebox helemaal compleet.

 

Bestel op tijd!

Het samenstellen van de BBQ Box Familie is voor ons bij Eetgeheim een vak apart. Er komt veel bij kijken aangezien wij streven naar de beste kwaliteit en service. Zodra wij uw bestelling ontvangen, gaan wij doelgericht aan de slag. We proberen op deze manier persoonlijke service te bieden, zodat al u wensen en verwachtingen worden vervuld.

We hebben een goede samenwerkingsovereenkomst met onze slager om te zorgen dat het vlees vers bij u aankomt. Geen etalage of opslag waar het vlees al tijden ligt voor het naar u gaat. Het vlees wordt pas klaargemaakt zodra wij u bestelling binnen hebben. Bestel daarom ten minste een week van tevoren.

21 june 2020