This website uses cookies. Click here for more information.

Frisdrankbox

Frisdrank pakket Eetgeheim

Frisdrank bestellen voor iedere gelegenheid

Bij Eetgeheim.nl kun je verschillende soorten frisdrank bestellen voor iedere situatie. Je kunt frisdrank aanschaffen voor tijdens een verjaardag, een gezellige avond met vrienden of voor tijdens het werk. Fris is gemakkelijk mee te nemen naar het werk of voor onderweg en ideaal om in te kopen voor je werknemers. Het frisdrank pakket is te bestellen met verschillende soorten fris, maar ook met één soort fris per tree. Helaas kunnen we geen frisje drinken in de kroeg, maar met de frisdrankbox kun je wel genieten van lekkere drankjes met je gezin, vrienden of collega’s.

 

Waarom bieden wij frisdrank aan?

Blikjes frisdrank zijn altijd handig. Ze komen goed van pas tijdens een verjaardag, een bijeenkomst of voor als je onverwachts visite krijgt. Eetgeheim biedt verrassingsdiners aan, maar helaas is dit momenteel niet mogelijk vanwege corona. Wij zijn gaan brainstormen en hebben verschillende maaltijdboxen en frisdrankboxen op de markt gebracht. Kun je niet naar een restaurant? Dan brengen wij het restaurant met hapjes en frisdrank toch gewoon naar jou? 

Frisdrank bestellen voor een eerlijke prijs

Blikjes drinken zijn altijd handig om mee te nemen of in huis te hebben. Eetgeheim koopt de blikjes frisdrank rechtstreeks in bij de leverancier waardoor we altijd scherpe prijzen kunnen hanteren. De trees zullen in een standaard hoeveelheid worden aangeboden van 24 stuks. We hebben frisdrankpakketten met verschillende soorten fris, maar ook met één variant. Naast de reguliere frisdrank zijn er ook andere frissoorten te verkrijgen. Denk hierbij aan light frisdrank, maar ook aan zero of speciale frisdrank. Onder de speciale fris valt onder andere Red bull, Vanille Coca Cola, aardbeien Fanta en meer. Bij heerlijke drankjes horen heerlijke hapjes en dus wordt met ieder frisdrankpakket een lekkernij meegeleverd. 

Frisdrankpakket bestellen via Eetgeheim en niet via Fitamientje

Waarom worden de blikjes frisdrank niet verkocht onder het label van Fitamientje? Dit is uiteraard zo omdat fris niet bij Fitamientje past. Fitamientje staat volledig achter groen, plantaardig, gezonde hapjes en drankjes en dat alles zonder suiker. Helaas past frisdrank daar niet bij en hebben wij ervoor gekozen dit pakket aan te bieden via Eetgeheim. Eetgeheim staat voor gezelligheid en lekker eten en drinken zonder je zorgen te maken om andere zaken zoals calorieën of suikers. Verse groenten, fruit en zuivelproducten zijn goedkoop te bestellen bij Fitamientje. 

Frisdrank bestellen of andere pakketten bestellen?

Wil je een wijnpakket, fruitpakket of partypakket bestellen bij Eetgeheim? Dan is dat zeker mogelijk! Bij Eetgeheim kun je verschillende soorten maaltijdboxen aanschaffen die passen bij iedere situatie en bij ieders doeleinden. Helemaal op maat en met liefde samengesteld door ons van Eetgeheim.nl. Bekijk hier alle maaltijdpakketten. 

Cadeaubon inwisselen

Wil je een originele cadeaubon aan iemand geven? Dan kun je hier onze Eetgeheim cadeaubon bestellen. Met de cadeau kaart kun je gevarieerde maaltijdpakketten aanschaffen of een heerlijk wijnpakket of bierpakket. Drink je geen alcohol? Dan kun je natuurlijk ook ons frisdrankpakket bestellen. De cadeaubon van Eetgeheim is ook in te leveren voor een verrassingsetentje of andere dienst. 

Vragen over onze diensten en pakketten?

Heb je vragen over het frisdrankpakket, de verrassingsetentjes of andere diensten? Of wil je graag iets anders overleggen of aan ons laten weten? Dan kun je mailen naar info@eetgeheim.nl. Wij leggen je graag alles uit! Liever met ons bellen? Dan kun je ons telefonisch bereiken op +31620309097.

20 december 2020