This website uses cookies. Click here for more information.

Gourmetschotel halal

Gourmetschotel halal

Gourmetschotelhalal:

Bij Eetgeheim zijn we van alle markten thuis en proberen we zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met onze service. Daarom hebben we ook halalvlees. Onze keurslager zorgt ervoor dat het vlees halal geslacht wordt en niet in aanraking komt met het niet-halal vlees. Zo worden er ook aparte messen en snijplanken gebruikt en wordt de halal status in eer gehouden. In deze schotel vindt u verschillende soorten halalvlees om lekker op de gourmetplaat klaar te maken.

 

Inhoud:

Onze Eetgeheim BBQ box vis wordt verkocht per persoon en bestaat uit:

1x Biefstuk

1x Lamskotelet

1x Köfte

1x Kipshoarma

1x Worstje

1x Kipspiesjes

 

Gourmet Biefstuk:

Het woord biefstuk is een vernederlandsing van het Engelse woord 'beef', wat rund betekent. De biefstuk is dus een stuk vlees van het rund, vaak gesneden uit de kogel. Het is rood vlees met een hele zachte malse eigenschap.

 

Gourmet Lamskotelet:

Onze heerlijke halal lamskoteletten worden gesneden uit het rib-, lende- of schouderstuk. Lamsvlees komt van jonge schapen, jonger dan 12 maanden. Het kenmerkende van dit vlees is dat het mals en mager is. Ook is het vlees witter, aangezien het jonge dier minder doorbloed vlees geeft dan een volwassen dier. Onze lamskotelet is perfect voor op de gourmet!

 

Gourmet Köfte:

Een typisch halal gerecht is köfte. Dit woord komt van het Perzische woord köfte, wat letterlijk vleesbal betekent. Köfte is een gerecht wat te vergelijken valt met een soort gehaktbal. Dit goed gekruide gerecht is lekker en makkelijk vanaf de gourmet.

 

Gourmet Kipshoarma:

Shoarma komt oorspronkelijk uit het midden oosten en heeft zijn naam gekregen van de Israëliërs. Tegenwoordig is dit gerecht in de hele wereld te krijgen en heel geliefd. De shoarma zijn reepjes kipvlees die u makkelijk kan bakken en smaken lekker in combinatie met knoflooksaus.

 

Gourmet Worstje:

In dit pakket zit ook een worstje. Deze zal gemaakt zijn van kippenvlees of rund, afhankelijk van ons assortiment. Om te zorgen dat we niet onnodig vlees af moeten schrijven doordat het niet meer aan onze versheidseisen voldoet, zal dit nog even een verassing blijven voor u. het worstje is iets kleiner gemaakt zodat het goed á la minute gebakken kan worden op de gourmet.

 

Gourmet Kipspiesjes:

Onze kipspiezen zijn opgebouwd uit stukken kip van hoge halalkwaliteit. Het kipspiesje bevat enkele stukken kip en is makkelijk te bereiden. We hebben de kip op een stokje geregen voor u zodat u het gemakkelijk in een handomdraai kunt omdraaien.

 

Bestel op tijd!

Het samenstellen van de Gourmetschotel halal is voor ons bij Eetgeheim een vak apart. Er komt veel bij kijken aangezien wij streven naar de beste kwaliteit en service. Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij doelgericht aan de slag. We proberen op deze manier persoonlijke service te bieden, zodat al u wensen en verwachtingen worden vervuld. We hebben een goede samenwerkingsovereenkomst met onze slager om te zorgen dat het vlees vers bij u aankomt. We hebben geen etalage of opslag waar het vlees al tijden ligt voor het naar u gaat. Het vlees wordt pas klaargemaakt zodra wij u bestelling binnen hebben. Daarom vragen wij uw begrip en vragen we u ten minste een week van tevoren te bestellen.

17 june 2020