This website uses cookies. Click here for more information.

Gourmetschotel vis

Gourmetschotel vis

Eetgeheim Gourmetschotel Vis:

Wilt u samen gezellig een hapje eten thuis, maar geen zin om voor iedereen te koken? Geen probleem! Met de Eetgeheim Gourmetschotel Vis zit u gebakken. Dit pakket zit vol met heerlijke vis voor op de gourmetplaat. De vis is speciaal geselecteerd voor de gourmet door de gecertificeerde slager waarmee Eetgeheim samenwerkt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de vis gekoeld en verantwoord opgeslagen wordt om de verse status te garanderen. We hebben al veel lovende reacties binnen over onze gourmetschotels, probeert u het ook? Visliefhebbers kiezen voor een Gourmetschotel, exclusief van Eetgeheim!

 

Inhoud:

Onze Eetgeheim Gourmetschotel Uitgebreid wordt verkocht per persoon en bestaat uit:

1x Zalm

1x Garnalen

Verschillende soorten Witvis

 

Gourmet Zalm:

Atlantische zalm komt oorspronkelijk voor in de rivieren en zeeën in het noorden van Europa en in de Atlantische Oceaan. Tegenwoordig komt deze wilde zalm niet veel meer voor en wordt hij gekweekt. Veel mensen zien zalm nu als een luxeproduct, aangezien het vrij prijzig is. Wij als Eetgeheim doen er natuurlijk alles aan om de prijs voor u zo laag mogelijk te houden, zonder dat dit de kwaliteit naar beneden haalt. Wij doen dit bijvoorbeeld door direct te handelen met onze visboer.

 

Gourmet Garnalen:

Het woord “garnaal” wordt vaak ten onrechte gebruikt. Vaak worden andere kreeftsoorten die garnalen lijken meegerekend onder deze naam. Gamba’s zijn bijvoorbeeld geen garnalen, aangezien ze een andere kieuwstructuur hebben. Onze garnalen vallen wellen echt onder deze benaming. De garnalen zijn gepeld waardoor ze kant en klaar zijn om op te eten. Ook zijn de garnalen zeer geschikt om in een gourmetpannetje of direct op de plaat te bakken.

 

Gourmet Witvis:

Wij hebben een assortiment met verschillende heerlijke witvissen. De vissen hebben een volle smaak en worden vaak gezien als lekkere vissen. We kiezen voor een gemengd assortiment in plaats van een enkele soort om u zo veel mogelijk verschillende smaken te bieden, zodat u zelf kunt kijken welke u het lekkerst vindt. Zo komt u misschien ook in aanraking met nieuwe vissen waarvan u eerder niet had gehoord.

 

Bestel op tijd!

Het samenstellen van de Gourmetschotel Vis is voor ons bij Eetgeheim een vak apart. Er komt veel bij kijken aangezien wij streven naar de beste kwaliteit en service. Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij doelgericht aan de slag. We proberen op deze manier persoonlijke service te bieden, zodat al u wensen en verwachtingen worden vervuld. We hebben een goede samenwerkingsovereenkomst met onze visboer om te zorgen dat vis vers bij u aankomt. We hebben geen etalage of opslag waar de stukken vis al tijden liggen voor het naar u gaat. Het vlees wordt pas klaargemaakt zodra wij u bestelling binnen hebben. Daarom vragen wij uw begrip en vragen we of u ten minste een week van tevoren te bestellen

17 june 2020