This website uses cookies. Click here for more information.

Gourmetschotel

Gourmetschotel

Eetgeheim Gourmetschotel Uitgebreid:

Wilt u samen gezellig een hapje eten thuis, maar geen zin om voor iedereen te koken? Geen probleem! Met de Eetgeheim Gourmetschotel Uitgebreid zit u gebakken. Dit pakket zit vol met heerlijk vlees voor op de gourmetplaat. Het vlees is speciaal geselecteerd voor de gourmet door de gecertificeerde slager waarmee Eetgeheim samenwerkt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het vlees gekoeld en verantwoord opgeslagen wordt om de verse status te garanderen. We hebben al veel lovende reacties binnen over onze gourmetschotels, probeert u het ook? Slimme mensen kiezen voor een Gourmetschotel, exclusief van Eetgeheim! Tip: Combineer met de Gourmetschotel Vis voor een nog grotere variatie!

 

Inhoud:

Onze Eetgeheim Gourmetschotel Uitgebreid wordt verkocht per persoon en bestaat uit:

1x Biefstukje

1x Varkenshaas (gemarineerd)

1x Kipfilet (gepaneerd)*

1x Mini Hamburger

1x Portie Shoarma

*Indien u last heeft van een glutenallergie kunt u dit aangeven en zal de kipfilet niet worden gepaneerd.

 

Gourmet Biefstukje:

Het woord biefstuk is een vernederlandsing van het Engelse woord 'beef', wat rund betekent. De biefstuk is dus een stuk vlees van het rund, vaak gesneden uit de kogel. Het is rood vlees met een hele zachte malse eigenschap. U krijgt 3 kleine biefstukjes met heerlijke sauzen die goed tot uiting komen op de gourmet.

 

Gourmet Varkenshaas:

De haas is het malste deel van een varken. Het is een spier die zich bevindt in de rug van het varken. Het is een schuin toelopend stuk vlees, dit betekent dat het opgebouwd uit een kop, vervolgens een relatief dik stuk vlees en afloopt in een redelijk dun einde. Varkenshaas is een authentiek product voor op de gourmetplaat wat gegarandeerd sfeer brengt in uw avond.

 

Gourmet Kipfilet:

Onze kipfilet is een wat dunner gesneden stuk kipfilet. Hiervoor hebben wij gekozen omdat het goede kwaliteiten heeft voor op de gourmet. Door de kipfilet iets dunner te snijden dan u gewend bent, duurt het minder lang voor het gegaard is op de barbecue. Daarnaast blijft de binnenkant van het stuk vlees lekker mals en sappig, zonder dat de buitenkant te bruin begint te worden. Wij hebben van de traditionele kipfilet uit de pan een heerlijk stuk vlees gemaakt voor op de gourmetplaat. Wij hebben de kipfilet voor u gepaneerd voor een unieke smaakbeleving. Natuurlijk kunnen we deze in verband met glutenallergieën ook ongepaneerd leveren, het vlees blijft even lekker!

 

Gourmet Mini Hamburger:

Hamburgers zijn een typisch gerecht van de grill, of dus ook de gourmet. Een hamburger is een schijf vlees gemaakt uit gehakt. De hamburger kan makkelijk gebakken worden op de BBQ en gaart makkelijk. Een tip voor het bakken van dit vlees is om zodra het bijna gaar is, een plakje kaas boven op de hamburger te laten smelten. Lekker erbij zijn sausjes zoals mayonaise, ketchup of mosterd. Nog beter smaakt deze burger op een gegrild broodje - van de barbecue natuurlijk - saus, sla, tomaat en wat u er maar op wilt leggen. Ook zijn veel kinderen gek op dit stuk vlees.

 

Gourmet Shoarma:

Shoarma komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en heeft zijn naam gekregen van de Israëliërs. Tegenwoordig is dit gerecht in de hele wereld te krijgen en heel geliefd. De shoarma zijn reepjes kipvlees die u makkelijk kan bakken en smaken lekker in combinatie met knoflooksaus.

 

Bestel op tijd!

Het samenstellen van de Gourmetschotel Deluxe is voor ons bij Eetgeheim een vak apart. Er komt veel bij kijken aangezien wij streven naar de beste kwaliteit en service. Zodra wij uw bestelling ontvangen, gaan wij doelgericht aan de slag. We proberen op deze manier persoonlijke service te bieden, zodat al u wensen en verwachtingen worden vervuld.

We hebben een goede samenwerkingsovereenkomst met onze slager om te zorgen dat het vlees vers bij u aankomt. Geen etalage of opslag waar het vlees al tijden ligt voor het naar u gaat. Het vlees wordt pas klaargemaakt zodra wij u bestelling binnen hebben. Bestel daarom ten minste een week van tevoren.

      

17 june 2020