This website uses cookies. Click here for more information.

Halal budget BBQ pakket

Halal budget BBQ pakket

BBQ Box Halal Budget:

Bij Eetgeheim zijn we van alle markten thuis en proberen we zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met onze service. Daarom hebben we ook Halalvlees. Onze keurslager zorgt ervoor dat het vlees Halal geslacht wordt en niet in aanraking komt met het niet-Halal vlees. Zo worden er ook aparte messen en snijplanken gebruikt, zo wordt de Halal status in eer gehouden. In dit pakket vindt u verschillende soorten Halalvlees om lekker op de BBQ klaar te maken. Dit pakket is speciaal voor de zuinige eters.

 

Inhoud:

Onze Eetgeheim BBQ Box Deluxe Halal wordt verkocht per persoon en bestaat uit:

1x Kipspies

1x Kipworst

1x Lamskotelet

1x Burger

 

Kipspies:

De kipspies voor op de barbecue is witvlees. Dit houdt in dat het echt spiervlees is van de kip. Wit vlees is zeer ruik aan brede vezels (type II spiervezels), met hoge anaerobe capaciteit. Deze vezels werken over het algemeen in korte snelle uitbarstingen.

 

BBQ Worst:

Worstjes zijn typisch iets uit Holland. Origineel werden ze vaak gegeten met een stampotje, maar tegenwoordig zijn ze bij de barbecue niet meer weg te denken. De worst is gemaakt van kippenvlees en zijn heel sappig. Ook dit stuk vlees is lekker in combinatie met een sausje, ketchup of mayonaise bijvoorbeeld.

 

BBQ Lamskotelet:

Onze heerlijke Halal lamskoteletten worden gesneden uit het rib-, lende- of schouderstuk. Lamsvlees komt van jonge schapen, jonger dan 12 maanden. Het kenmerkende van dit vlees is dat het mals en mager is. Ook is het vlees witter, aangezien het jonge dier minder doorbloed vlees geeft dan een volwassen dier. Onze lamskotelet is perfect voor op de barbecue!

 

Burger:

Hamburgers zijn een typisch gerecht van de barbecue. Een hamburger is een schijf vlees gemaakt uit gehakt. De hamburger kan makkelijk gebakken worden op de BBQ en gaart makkelijk. Lekker erbij zijn sausjes zoals mayonaise, ketchup of mosterd. Nog beter smaakt deze burger op een gegrild broodje, van de barbecue natuurlijk, saus, sla, tomaat en wat u er maar op wilt leggen.

 

Bestel op tijd!

Het samenstellen van de BBQ Box Budget Halal is voor ons bij Eetgeheim een vak apart. Er komt veel bij kijken aangezien wij streven naar de beste kwaliteit en service. Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij doelgericht aan de slag. We proberen op deze manier persoonlijke service te bieden, zodat al u wensen en verwachtingen worden vervuld. We hebben een goede samenwerkingsovereenkomst met onze slager om te zorgen dat het vlees vers bij u aankomt. We hebben geen etalage of opslag waar het vlees al tijden ligt voor het naar u gaat. Het vlees wordt pas klaargemaakt zodra wij u bestelling binnen hebben. Daarom vragen wij uw begrip en vragen we of u ten minste een week van tevoren besteld.

17 june 2020