This website uses cookies. Click here for more information.

Mannen BBQ pakket box

Mannen pakket box Eetgeheim

BBQ Pakket Mannen

Mannen houden van vlees, dus wat is een beter plan voor een mannenavond dan om te gaan barbecueën?! U kunt gemakkelijk en vertrouwt een BBQ Box van Eetgeheim bestellen. Deze Box is speciaal voor mannen die van goed vlees houden. Het vlees is speciaal geselecteerd voor de barbecue door de gecertificeerde slager waarmee Eetgeheim samenwerkt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het vlees gekoeld en verantwoord opgeslagen wordt om de verse status te garanderen. Stoere mannen kiezen voor een BBQ Box, exclusief van Eetgeheim!

 

Inhoud:

Onze Eetgeheim BBQ Box Mannen wordt verkocht per persoon en bestaat uit:

1x Spareribs

1x XXL-hamburger

1x Kippendijenspies

 

Spareribs:

Spareribs zijn een typisch stuk vlees voor stoere mannen. De spareribs zijn gesneden stukken van de ribbenkast van een varken. Het is een rits, dat betekent dat het meerdere stukken rib zijn met vlees ertussen. Het vlees tussen de ribben kluif je van het bot af. Onze spareribs worden goed gemarineerd waardoor de smaak in het vlees trekt.

 

XXL-hamburger:

Hamburgers zijn een typisch gerecht van de barbecue. Een hamburger is een schijf vlees gemaakt uit gehakt. De hamburger kan makkelijk gebakken worden op de Barbecue en gaart makkelijk. Lekker erbij zijn sausjes zoals mayonaise, ketchup of mosterd. Nog beter smaakt deze burger op een gegrild broodje, van de barbecue natuurlijk, saus, sla, tomaat en wat u er maar op wilt leggen. Speciaal voor de stoere mannen is deze hamburger extra groot.

 

Kippendijenspies:

De kippendijenspies onderscheid zich van de normale kipspies door zijn iets donkere smaak. Er zit meer vet in dit vlees en hierdoor heeft de kippendij een meer uitgesproken smaak dan de klassieke kipfilet. De stukken kippendijfilet zitten op een handige spies om ze makkelijk in een keer te draaien tijdens het barbecueën.

 

Bestel op tijd!

Het samenstellen van de BBQ Box Mannen is voor ons bij Eetgeheim een vak apart. Er komt veel bij kijken aangezien wij streven naar de beste kwaliteit en service. Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij doelgericht aan de slag. We proberen op deze manier persoonlijke service te bieden, zodat al u wensen en verwachtingen worden vervuld. We hebben een goede samenwerkingsovereenkomst met onze slager om te zorgen dat het vlees vers bij u aankomt. We hebben geen etalage of opslag waar het vlees al tijden ligt voor het naar u gaat. Het vlees wordt pas klaargemaakt zodra wij u bestelling binnen hebben. Daarom vragen wij uw begrip en vragen we of u ten minste een week van tevoren te bestellen. 

22 june 2020