This website uses cookies. Click here for more information.

Eetgeheim meets Hap&Tap

Blogs

  • *
  • *

Wanneer ben jij voor het laatst verrast?

In deze digitale wereld kun je bijna alles kant-en-klaar krijgen. En als je dan uit eten gaat, ga je dan naar dat vertrouwde restaurant? Reserveer via Eetgeheim.nl en laat je verrassen! De nieuwe boekingssite zit bo(o)rdenvol verrassingen én biedt aantrekkelijk voordeel voor zowel de gast als de horeca-ondernemer.

 

De restaurateurs en hoteliers ontvangen als partner van Eetgeheim via dit originele concept nieuwe gasten. Zonder wurgcontracten of een astronomische fee; eerlijk zakendoen is het uitgangspunt. Eetgeheim zorgt voor een nieuwe gastenstroom, waarmee je ook nog eens de daluren kunt vullen en via de site leuke aanbiedingen kunt doen. En er is ruimte om een kijkje in de keuken te geven middels een interview met de chef-kok. De boekingen lopen online, in één oogopslag zie je hoeveel gasten je die avond kunt verwelkomen. Gasten die reserveren via deze verrassende boekingssite sparen punten die ze bij aangesloten restaurants en hotels in kunnen wisselen.

 

 https://www.eetgeheim.nl/partner-worden/ 


Hoe het werkt?

Gasten reserveren op de site Eetgeheim.nl een datum en geven daarbij aan met hoeveel personen ze willen komen, wat de gelegenheid is en de voorkeur van de keuken. Aanvullend kan er aangevinkt worden of er speciale dieetwensen of allergieën zijn, evenals andere speciale wensen. Eetgeheim zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijke avond tegemoet gaan. De locatie wordt één dag van tevoren bekend gemaakt.

 

Laat jezelf en anderen verrassen!

De enthousiaste oprichters Adam van Rijckevorsel en Jordy van Tilburg zijn beide dol op verrassingen. Voor hen is dit één van de uitgangspunten. Ze geloven beide in eerlijk handelen, net als in verse producten, passie en liefde voor het ambacht. Reserveren via de door hen gelanceerde site voor een hotel of restaurant is nog maar het begin. De gedreven entrepreneurs zitten vol ludieke ideeën. Het platform groeit snel omdat aangesloten partners zien dat het werkt.

 

Extra:

Reserveren doe je al voor €1,25 per persoon. En daarvoor ontvang je de nodige extra’s! Naast je spaarpunten ontvang je een verrassing tijdens je etentje. Als je aan tafel zit krijg je het ‘Eetgeheim-spel’. Vol leuke openingszinnen, gespreksonderwerpen en andere leuke weetjes. Zo valt er nooit meer een ongemakkelijke stilte en als het even wat langer duurt in de keuken, heb je voldoende gespreksstof! De spaarpunten geven je kortingen in stores en je kunt je punten ook gebruiken voor een nieuwe reservering, deze is dan gratis. Ga je terug naar het eerder geselecteerde restaurant, dan kun je de punten inzetten voor korting. Dit spaarsysteem wordt binnenkort uitgebreid. Dat betekent dat de gespaarde punten dan ook bij andere ondernemers zoals kledingwinkels of doe-het-zelf-zaken ingewisseld kunnen worden.

 

Unieke ervaring

Er op uit gaan, nieuwe ervaringen opdoen en genieten van verrassende belevingen, dat is de gedachte achter Eetgeheim. Door jezelf te laten verrassen kom je op nieuwe plaatsen en doe je misschien wel dingen die je niet zo snel zou doen. Een van de motto’s van Initiatiefnemers Jordy en Adam is: ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’, dus vanaf nu doen we het anders. Een instelling waarmee je openstaat voor leuke en nieuwe ervaringen die op heel je levenspad van toepassing is.

 

Zakendiner:

Ben je op zoek naar een leuke en verrassende locatie voor een zakendiner of bedrijfsetentje? Eetgeheim is de oplossing. Van A t/m Z regelen zij de bijeenkomst. Je vult de wensen en voorkeuren van het gezelschap in op de site en je krijgt binnen no time een passende offerte.

 

Hou de website en de social media kanalen van Eetgeheim in de gaten om op de hoogte te blijven van alle verrassingen die je kunt boeken!

©tekstschrijfster Nini Knapen

Eetgeheim
Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda
Telefoonnummer: +316 12530909
info@eetgeheim.nl
www.eetgeheim.nl

22 june 2020