This website uses cookies. Click here for more information.

Het begin van de website Eetgeheim

Blogs

  • Pepijn van Rijen
    Pepijn van Rijen
  • *

Het begin van Eetgeheim:

Toen de ambitieuze startende ondernemers Adam en Jordy aan mij vroegen of ik voor ze een website wilde maken twijfelde ik geen seconde. Ze hadden zo’n leuk idee: het reserveren van een etentje op basis van interesses zonder dat je echt weet waar je gaat reserveren. Dat is spannend maar zeker leuk. Op die manier kom je op de mooiste plekjes waar je normaal gesproken zeer waarschijnlijk nooit zult komen. Het is dan wel belangrijk dat je je voorkeuren goed aan kunt geven. De werkwijze van de website is daarom heel belangrijk.

 

Verrassingsetentje:

Als je op de homepage komt, kan je meteen kiezen tussen óf een verrassingsetentje óf een vleespakket. Bij het verrassingsetentje kies je de gelegenheid (familie, vrienden, vrijgezellen, etc.) en daarna vul je je voorkeuren in door een paar stappen te doorlopen. In de laatste stap betaal je de reservering. Dit is slechts een heel laag bedrag. Het bedrag van het etentje betaal je pas in het restaurant.

 

De ontwikkeling van Eetgeheim tijdens de coronacrisis:

De coronacrisis zorgde ervoor dat uit eten gaan helaas even niet meer mogelijk was. De crisis ontstond net op het moment dat Eetgeheim gelanceerd werd. Samen met hoog aangeschreven slagers ontstond daarom het idee om vleespakketten (BBQ en gourmet) aan te bieden. Je weet wat erin zit, maar hoe dat het gepresenteerd wordt, is een verrassing. Dat past daarom prima bij dit concept in deze tijd. Het vergde wel een uitbreiding van de website. Door snel te handelen hebben we dit met elkaar voor elkaar gekregen. Bezoekers kunnen de lekkerste stukjes vlees bestellen, afgeleverd in een mooie box.

 

Het speciaal gemaakte CMS systeem voor Eetgeheim:

Als je reservering betaald is, komt het in het CMS van de website te staan. Er wordt gekeken of er een zogenaamde “match” is met een restaurant die zich bij Eetgeheim heeft aangemeld. De ondernemers van Eetgeheim kunnen vervolgens je reservering koppelen aan een restaurant. Maar ook restauranteigenaren kunnen inloggen in het systeem. Zij zien alle reserveringen die voldoen aan hun criteria. Ze zien alleen de datum. Pas wanneer ze de reservering bevestigen krijgt de restauranteigenaar je naam te zien, zodat hij of zij weet wie er komt. Jij krijgt vervolgens op de dag van het etentje een mail met de locatiegegevens.

 

Het ontwikkelde systeem geeft dus een match aan. Maar voert het niet door. Er is altijd een persoon die de daadwerkelijke match doorvoert. Op die manier kunnen eventuele specifieke wensen ook meegenomen worden en wordt er voor jou een hele gezellige avond verzorgd.

 
Pepijn aan het woord over Satdesign:

 

Ik ontwikkel op maat gemaakte websites. Dat wil zeggen: niet een standaard WordPress template die vrij snel in elkaar te zetten is. Nee, specifieke wensen, zoals het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen, of in dit geval een matchsysteem met allerlei voorwaarden. Wat dat betreft is de samenwerking tussen Eetgeheim en mij ook een goede “match” en zal die hopelijk nog lang duren!

 

Pepijn van Rijen

SatDesign

www.satdesign.nl

 

Eetgeheim aan het woord over Satdesign.

We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Pepijn van Satdesign.
Pepijn staat altijd voor ons klaar wanneer wij met aanpassingen komen voor de website, zeker als er snel geschakeld moet worden.
Bovendien stelt Pepijn zich open om te luisteren en mee te denken, over hoe we meer uit de website en uiteindelijk Eetgeheim kunnen halen.


Lay-out en CMS

De lay-out is prachtig en het CMS (content-beheersysteemDit is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt voor het Eetgeheim team om eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op de webpagina van Eetgeheim kunnen publiceren. of content-managementsysteem) werkt uitermate goed.
Pepijn heeft dit system speciaal voor het concept Eetgeheim ontworpen en uitgebouwd.
Deze toepassing is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat wij jullie gemakkelijk up-to-date kunnen houden over de nieuwste ontwikkelingen en lekkerste diners.


Webhosting

Tevens hosten wij de website bij Satdesign, zodat alles direct via een server loopt.
Dit maakt het voor u gebruiksvriendelijker en voor ons gemakkelijker om aanpassingen door te voeren.


Onze toekomst

Wij zien een goede toekomst tegemoet met onze partner Satdesign.
In de nabije toekomst hebben wij veel leuke verrassingen, samen met Satdesign, in petto.
Helaas moeten jullie nog even wachten, voordat wij hier meer over kunnen vertellen.
Wij zijn samen met Pepijn van Rijen hard aan het werk, om deze nieuwe projecten te ontwikkelen.

Voor nu houden we dat nog even als verrassing.

Dat is natuurlijk de kracht van Eetgeheim.


Pepijn bedankt voor al jouw inzet! Wij zijn erg blij met de samenwerking die wij met jou zijn aangegaan!

 

 

22 july 2020