This website uses cookies. Click here for more information.

Stagiaire Anna Janssens

Anna Janssens

Hoi! Ik ben Anna Janssens en ik ben 18 jaar oud. Sinds eind januari tot en met begin maart loop ik stage bij Eetgeheim.

Ik doe de opleiding marketing en communicatie op het Johan Cruijff college. In het dagelijks leven ben ik keepster bij hockeyclub Oss dames 1, het is mijn eerste seizoen bij dames 1.
 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, te bakken, af te spreken en om te hockeyen natuurlijk. Op vrijdagen en zaterdagen werk ik in de friettent achter de bakplaat.

 

Ik ben heel creatief en zit boordevol ideeën. Daarnaast ben ik super enthousiast en leergierig. Dat is goed van pas gekomen tijdens mijn stage bij Eetgeheim. Ik heb verschillende leuke opdrachten gehad, zoals de Love box in elkaar zetten, teksten schrijven, de socials bijhouden en nog veel meer leuke dingen!

 

Tijdens mijn stage bij Eetgeheim heb ik veel ervaring opgedaan. Wat mij het meest interesseerde was de social media, acties verzinnen, ontwerpen/designs maken en alles wat met organiseren en plannen te maken heeft. Later hoop ik ook een eigen bedrijf te kunnen starten. Fijn dat Jordy van Tilburg en Adam van Rijckevorsel mij hier ook in ondersteunen en in stimuleren.

 

Waarom ik voor Eetgeheim gekozen heb is omdat mij het een super interessante stage leek. Ik heb hier heel veel geleerd! Ik vind Eetgeheim een superleuk bedrijf met lekkere verrassingsboxen!

Ik heb er in ieder geval heel erg van genoten!

 

Anna Janssens

 

https://www.cruyffcollege.nl

https://www.eetgeheim.nl

 

Eetgeheim

Anna is stagiaire bij Eetgeheim sinds begin Februari. Bij de start zijn we meteen begonnen met het bedenken en uitzetten van de Valentijns actie. Ook heeft Anna geholpen bij het opstellen van de teksten van deze actie. Daarnaast is ze ook nog vliegende kiep in het speelveld bij Fitamientje. Hier houdt ze zich voornamelijk bezig met de social media posten.

 

De belangen van de consument

Wij van Eetgeheim vinden dat ieder concept moet beginnen met een onderzoek naar de klant. Hierbij kijken wij naar belangrijke aspecten die een positieve invloed hebben op de doelgroep die je wilt aanspreken. Onze doelgroep is de klant die meerdere voordelen ziet van onze producten en diensten. Dit hebben wij samen met Anna verder in kaart gebracht voor zowel Eetgeheim als Fitamientje.

 

Lockdown

Door de lockdown zijn wij van Eetgeheim achter de schermen druk bezig geweest voor jou. Zo kun je profiteren van heel veel voordelen. Doordat Anna graag haar opleiding in een versneld traject afrondt, heeft zij een mogelijkheid weten te creëren met haar school. Dit is erg positief! Door haar stageperiode naar voren te verplaatsen is zij in de toekomst vrijgesteld van de stagewerkzaamheden en kan ze zich volledig focussen op het door haar gevolgde versnelde traject.

 

Anna, wij hopen dat je een toptijd tijdens je stage hebt beleeft en dat wij zeker een positieve wending kunnen geven aan je toekomstige ontwikkelingen!

Wij zijn ervan overtuigd dat het goed gaat komen.

 

De directie van Eetgeheim

23 march 2021