Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Start stage Bianca bij Eetgeheim

BiancavanderVorst

Hoi! Mijn naam is Bianca van der Vorst en ik ben 22 jaar oud. Vanaf april tot en met juni loop ik stage bij Eetgeheim.

 

Ik zit momenteel in mijn 1e jaar van de opleiding commerciële economie op het Avans in Breda. Daarnaast werk ik als assistent filiaalmanager bij de Lidl. Mijn sport is twirlen waar ik graag mee bezig ben in mijn vrije tijd. Ook ga ik er graag op uit met vrienden en familie.

 

Tijdens mijn stage bij Eetgeheim hoop ik een nog beter beeld te krijgen hoe het er in de praktijk er aan toe gaat. Ik heb super veel zin om mijn kwaliteiten en kennis te investeren in het bedrijf en nieuwe concepten te ontwikkelen! Ik zal mezelf bezig houden met de marketing, social media, sales en mijn creatieve kwaliteiten zullen ook zeker van pas komen.

 

Ik heb voor Eetgeheim gekozen omdat er achter de schermen een hele hoop gebeurt en het zeer gevarieerd is. Ik hoop hier veel te leren en veel te ondernemen. Het is een origineel bedrijven wat nooit stil zit. Jordy en Adam staan overal voor open en helpen graag waar nodig!

 

Ik ga een super leuke periode in waar ik heel veel zin in heb, en ik wil Jordy en Adam dan ook graag bedanken voor deze kans!

Eetgeheim aan het woord
Bianca is een bekende van Jordy, naast dat ze samen op dezelfde middelbare school hebben gezeten werkte ze ook samen als vakkenvullers bij de Jumbo dr. Struyckenplein. Naast dat Eetgeheim de mogelijkheid biedt aan Bianca om haar stage uren te voldoen, voldoet Eetgeheim aan het ruime takenpakket wat ze vanuit school heeft ontvangen.

Ook bieden wij de ruimte om haarzelf op verschillende vlakken te ontwikkelen en ons te ondersteunen in de verschillende (nieuwe)projecten waar wij mee bezig zijn.
Door de kennis die Bianca heeft uit de praktijkvormen waar ze vandaan komt weet ze wat belangrijk is en wat de klant wilt zien.

Wij van Eetgeheim streven er na dat Bianca een positieve ontwikkeling zal hebben in het vakgebieden waarin zij zich verder wilt verdiepen. Door de variatie van projecten weten wij in ieder geval dat we snel vooruit zullen gaan en vinden wij het belangrijk Bianca helemaal mee te nemen in dit proces, met als startpunt vanuit de basis doelgroep gericht te werk gaan.

Verder hopen wij dat Bianca een positieve indruk zal maken en achter laten voor volgende stagiaires, nieuwe klanten en nieuwe ontwikkelingen binnen Eetgeheim en toekomstige projecten.

4 mei 2021