This website uses cookies. Click here for more information.

Eetgeheim, de Valentijnsverrassing voor hem en haar!

Blogs

  • *
  • *
  • *

 Valentijnscadeau voor haar

 We gaan een stukje terug in de tijd! Waar komt Valentijnsdag vandaan?
In de 18e eeuw werd aangegeven dat het Valentijnsfeest op 14 februari is ingegaan om de oude Lupercalia, een Romeins vruchtbaarheidsfeest, te vervangen. Lupercalia werd op 15 februari gevierd ter ere van Juno, de Romeinse beschermgodin van de vrouw en het huwelijk. Voor de Romeinen was dit destijds een belangrijk feest. Volgens het verhaal werden ongehuwde jonge vrouwen in een grote kom gegooid. Ongehuwde mannen mochten vervolgens om de beurt een naam trekken. Tijdens het feest werden deze man en de uitgelote vrouw aan elkaar gekoppeld en dus partners. In het jaar 496 werd dit feest afgeschaft door paus Gelasius.

 

Legenden over Valentijn komen voor in de Legenda Aurea, maar het Valentijnsfeest van de romantische liefde, zoals dat tegenwoordig gevierd wordt, is te danken aan Geoffrey Chaucer. Hij schreef de volgende versregels in zijn gedicht:

 

“Want dit was op Sint-Valentijnsdag

Als elke vogel daar zijn maatje komt kiezen”


“Parliament of Fowis (1380-1382)”

 

Je Valentijn verrassen met een cadeau

Wil jij één van de leukste valentijnscadeaus geven en daarmee jouw crush of partner verrassen? Dan kun je kiezen voor een heerlijk maaltijdpakket. Voor een valentijnspakket ben je bij Eetgeheim aan het juiste adres! Om het juiste cadeau voor jouw Valentijn te vinden hebben wij verschillende selecties gemaakt. Dit doen we speciaal voor jou zodat je niet talloze websites hoeft af te zoeken naar het perfecte valentijnscadeau. Wij bieden valentijnsboxen aan waar je van kunt genieten samen met jouw Valentijn. Heb je moeite met keuzes maken of ben je te laat met het zoeken van een perfect cadeau voor haar? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat de valentijnsbox op het juiste moment bij jullie thuis (of bij jouw Valentijn thuis) wordt bezorgd. 

Verschillende soorten boxen als valentijnscadeau

Wil jij een kleine brunch box voor Valentijnsdag? Dan kun je kiezen voor “Valentijnsbox small”. Ga je liever voor een grotere box, dan kun je voor de “valentijnsbox big” kiezen. Er is veel variatie mogelijk bij Eetgeheim, dus je weet zeker dat de perfecte maaltijdbox er voor jou tussen zit of gecreëerd kan worden. Om voor geweldige herinneringen te zorgen voor jou en je geliefde, zit er nog wat speciaals voor jullie in de box. Dit doen wij om het extra verrassend te maken en het een dag wordt om niet meer te vergeten.

 

Valentijnsdag onvergetelijk maken met Eetgeheim

Eetgeheim vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van Valentijnsdag. Dit genot kan alleen maar groter worden met onze Eetgeheim boxen. We hebben voor Valentijnsdag iets leuks bedacht: de “do it together” box! Met deze box maak je met je geliefde een overheerlijke kwarktaart. Alles wat je hiervoor nodig hebt, bevindt zich in de box. Denk hierbij aan kwark, slagroom, boter en zelfs verse aardbeien om de taart prachtig te versieren. Ook in deze specifieke box zit iets leuks om jouw geliefde en jezelf een extra herinnering te geven. Het wordt een extra speciale dag!

Liever wat anders of een romantischer Valentijnscadeau?

Wil je jouw Valentijn verrassen met een andere box of nog een romantischer pakket? Dan kun je ook onze erotische pakketten bekijken.

4 february 2021