This website uses cookies. Click here for more information.

Vispakketje BBQ

Vispakketje BBQ

BBQ Box Vis:

Zin in een gezellige BBQ met vrienden, maar geen fan van vlees? Geen probleem! Eetgeheim biedt ook BBQ Box aan, volledig gevuld met vis. Onze vis komt van een gecertificeerde visboer met wie wij samenwerken. Deze heeft voor ons goede vissoorten gekozen die perfect zijn voor bereiding op de barbecue. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de vis gekoeld en verantwoord opgeslagen wordt om de verse status te garanderen. ook visliefhebbers kiezen voor een BBQ Box, exclusief van Eetgeheim!

 

Inhoud:

Onze Eetgeheim BBQ Box Vis wordt verkocht per persoon en bestaat uit:

1x Garnalenspies

1x Mixspies (Zalm en Witvis)

1x Gamba

1x Zalm

1x Vispotje

 

BBQ Garnalenspies:

Het woord “garnaal” wordt vaak ten onrechte gebruikt. Vaak worden andere kreeftsoorten die garnalen lijken meegerekend onder deze naam. Gamba’s zijn bijvoorbeeld geen garnalen, aangezien ze een andere kieuwstructuur hebben. Onze garnalen vallen wellen echt onder deze benaming. De garnalen zijn gepeld waardoor ze kant en klaar zijn om op te eten.

 

BBQ Mixspies:

Onze box bevat variërende soorten witvis. Vissoorten zoals Tilapia en Pangasius zijn tropische kweekvissen, terwijl kabeljauw of koolvis juist van kouder water houdt. Witvissen komen ook veel voor in de Noordzee en het gebied Vlaanderen. Deze verschillende soorten witvis hebben wij gecombineerd met stukjes zalm voor een lekkere en diverse smaak op een spies. Doordat het op een spies zit is de vis makkelijk in een keer om te draaien op de barbecue.

 

BBQ Gamba:

Gamba’s zijn geen garnalen, zoals veel mensen wel geloven. Gamba's zijn andere kreeftachtige dieren. Gamba’s zijn redelijk groot, omdat ze gebakken worden met hun schild en kop. Zodra ze gebakken zijn moet je deze pellen. Een lastig klusje soms, maar zeker de moeite waard voor de lekkere smaak!

 

BBQ Zalm:

Atlantische zalm komt oorspronkelijk voor in de rivieren en zeeën in het noorden van Europa en in de Atlantische Oceaan. Tegenwoordig komt deze wilde zalm niet veel meer vol en wordt hij gekweekt. Veel mensen zien zalm nu als een luxeproduct, aangezien het vrij prijzig is. Wij als Eetgeheim doen er natuurlijk alles aan om de prijs voor u zo laag mogelijk te houden, zonder dat dit de kwaliteit naar beneden haalt. Wij doen dit bijvoorbeeld door direct te handelen met onze visboer.

 

BBQ Vispotje:

Ons vispotje is speciaal voor het gemak! U zet het potje op de barbecue en hoeft hierna alleen te wachten tot het warm is. Het vispotje bestaat uit verschillende soorten vis, afhankelijk van het seizoen.

 

Bestel op tijd!

Het samenstellen van de BBQ Box Vis is voor ons bij Eetgeheim een vak apart. Er komt veel bij kijken aangezien wij streven naar de beste kwaliteit en service. Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij doelgericht aan de slag. We proberen op deze manier persoonlijke service te bieden, zodat al u wensen en verwachtingen worden vervuld. We hebben een goede samenwerkingsovereenkomst met onze visboer om te zorgen dat vis vers bij u aankomt. We hebben geen etalage of opslag waar de stukken vis al tijden liggen voor het naar u gaat. Het vlees wordt pas klaargemaakt zodra wij u bestelling binnen hebben. Daarom vragen wij uw begrip en vragen we of u ten minste een week van tevoren te bestellen.

10 june 2020