Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Cadeaubon voor Eetgeheim

  Op zoek naar een origineel cadeau? Verras niet alleen de ontvanger, maar ook anderen in zijn omgeving. Een reservering voor een diner is op zichzelf al een verrassing om te krijgen, maar het is origineler om iemand te verrassen voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid met een cadeaubon van Eetgeheim. Kies en bestel dan hieronder een cadeaubon. 

   

  U kunt de cadeaubon bestellen via uw account. De cadeaubon is dan in te lossen op uw account. Dit gaat via de website van www.eetgeheim.nl. Daar moet de ontvang(st)er een account aanmaken, klikken op “cadeaubon toevoegen” en tenslotte de unieke code voor de digitale cadeaubon invullen.

  Het geld van de bon wordt altijd direct toegevoegd aan het saldo op uw persoonlijke account. Na een boeking worden de kosten hiervan in mindering gebracht op het saldo van uw account. Daardoor is de cadeaubon gelijk gekoppeld aan het persoonlijke account en hoeft de cadeaubon slechts één maal gebruikt te worden.

   

  Cadeaubonopties

  Hierna kunt u kiezen om dit bedrag op te maken door gratis reserveringen te doen of het resterende bedrag na het gekozen restaurant door Eetgeheim te laten sturen en dit in mindering te brengen voor de kosten van het diner.

  Voor bedrijven:
  Een verrassingsdiner via Eetgeheim als relatiegeschenk, als teamuitje of als kerstpakket? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Interesse? Neem contact op via info@eetgeheim.nl

 1. Koop je cadeaubon