This website uses cookies. Click here for more information.

Offerte Aanvragen

 1. Fitamientje consultancy maaltijdboxen

  Met Fitamientje bieden wij een box aan waarmee je echt geholpen kunt worden. Onze maaltijdbox begint al met een luxe voordeel: ze worden speciaal voor jou op maat gemaakt! Doordat Fitamientje samen met voedingsdeskundigen de nodige informatie over jou en je dagelijkse eetbehoeften aan de slag gaan, kunnen wij uitrekenen wat jij wekelijks écht aan voeding nodig hebt. Je bespaart zelf de nodige euro’s, onder andere doordat je de overbodige lekkernijen kunt overslaan tijdens het doen van de boodschappen.

   

  Goed in je vel met de Fitamientje maaltijdboxen

  Met onze boxen willen we realiseren dat jij lekkerder in je vel zit, je niet iedere dag zelf een menu hoeft samen te stellen en je geen overbodige voedingsstoffen binnenkrijgt. We weten dat het erg lastig kan zijn om maaltijden te bedenken, boodschappen te doen en je aan een eet-plan te houden. Ook weten we dat er sneller onverantwoorde keuzes worden gemaakt als je zelf de boodschappen doet, vooral met een lege maag. Met de Fitamientje maaltijdboxen zorgen we ervoor dat je zelf bijna geen omkijken hebt naar je maaltijden en dat je niet onnodig geld uitgeeft. Je houdt dus geld over!

   

  Geen onmogelijk dieet maar genieten van variërende maaltijden

  Bijna iedereen weet dat een dieet alleen echt werkt als je je langer aan dit patroon houdt. Dit alleen doen, is op lange termijn voor veel mensen die willen afvallen of een gezondere levensstijl willen aannemen, niet mogelijk. We hebben daarom scherpe acties waarbij we verschillende trajecten aanbieden. Er zijn bij afname van de maaltijdboxen verschillende wisselmomenten, waardoor je zeer gevarieerd eet en kunt genieten van verrassende en lekkere menu’s.

 1. Try-out

  Deze maaltijdbox is een try-out box: een eenmalige aanbieding om jou kennis te laten maken met de gezonde Fitamientje maaltijden. Met deze box geven wij jou de luxe mogelijkheid om aan te geven wat je graag wilt eten en ook niet geheel onbelangrijk: wat je absoluut niet wilt eten. Doordat er werkzaamheden verricht worden door professionele voedingsdeskundigen, wordt voor jou de perfecte dagelijkse hoeveelheid aan voeding(stoffen) bepaald. We hebben weten te realiseren dat we een driedaagse maaltijdbox met vijf maaltijden per dag samen kunnen stellen die speciaal op maat wordt gemaakt voor jou.

   

  Ieder persoon heeft andere voedingsstoffen nodig. Wij kunnen door de gepersonaliseerde try-out box van Fitamientje de juiste prijzen bepalen. Bij deze persoonlijk samengestelde try-out box zal een offerte worden gevoegd die past bij jouw wensen. Ook worden er meerdere mogelijkheden van maaltijden kenbaar gemaakt.

   

  Behaal met Fitamientje het gewenste resultaat

  Bij iedere gepersonaliseerde box hoort een traject met gecertificeerde voedingsdeskundigen. Samen met deze voedingsdeskundigen zullen we jouw progressie in de gaten houden en zal een coach een (digitale) vetmeting doen. Zo kunnen we bekijken of de boxen nog passen bij jouw situatie of misschien wel aangepast moeten worden. Door middel van de evaluatiemomenten en het eventueel tussentijds aanpassen van de menu’s kun je het hoogst haalbare en dus gewenste resultaat behalen.

 1. Met deze gegevens kunnen wij de maaltijdbox samenstellen die past bij jou gewenste doelstellingen.
 2. *
 3. *
 4. *
 5. *
 6. *
 7. *
 8. *
 9. Doelstelling*
 10. Wensen samenstelling consultancymaaltijdbox

 11. Wat eet ik graag?
 12. Wat eet ik liever niet?
 13. Allergenen waar we rekening mee moeten houden?
 14.  
 15.