Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Offerte Aanvragen

 1. De kern van Eetgeheim
  Eetgeheim staat voor samenhang, gezelligheid en bo(o)rdevol verrassingen. Bent u op deze pagina terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een leuke verrassing voor uw werknemers en/of collega’s? Dan zit u hier goed! Wij verzorgen naast verrassingsdiners voor privé behoeftes ook diners voor zakelijke doeleinden. Dit om te dineren met businesspartners waarbij een vergaderruimte op dezelfde locatie aanwezig is, maar ook om uw medewerkers mee uit eten te nemen. Door uit eten te gaan wordt er in korte tijd een sterkere band gecreëerd tussen u en uw genodigden. Dit is dus in alle aspecten goed voor een positieve beleving. Laten wij hier dan net een schepje bovenop doen.

   
  Corona
  Wegens corona is tot onze spijt de horeca gesloten. Dit is een landelijk besluit geweest van de Nederlandse overheid om het aantal besmettingen en contacten aanzienlijk te verminderen. Hierdoor kunnen wij van Eetgeheim op dit moment geen verrassingsdiners aanbieden. Wel hebben we de mogelijkheid gecreëerd om het verrassingseffect naar uw werk of bij u thuis te brengen. Dit in de vorm van verschillende verrassende en gezonde maaltijdboxen voor al uw medewerkers, collega's, vrienden en familieleden. Op deze pagina kunt u een offerte aanvragen voor één of meerdere maaltijdboxen van Eetgeheim of Fitamientje.

   

 1. Een gezond en fit bedrijf
  Met de maaltijdboxen van Fitamientje willen we u als werkgever ondersteunen door uw bedrijf gezond en fit te maken. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor de maaltijdboxen van Fitamientje. U geeft om de gezondheid van uw personeel, wij helpen een handje door onze maaltijdboxen en service aan te bieden. Dit zal direct een positieve invloed hebben op uw bedrijfsstructuur.

  Bulkvoordeel voor iedere teamspeler!
  Omdat wij van Fitamientje en Eetgeheim het belangrijk vinden dat gezond eten betaalbaar moet zijn, bieden wij naast de laagste prijs maaltijdboxen, extra korting aan ondernemingen die zich inzetten op het gebied van de gezondheid van werknemers. Door al één fruit- of maaltijdbox wekelijks cadeau te geven aan uw personeel, zult u de vruchten plukken samen met een gezond team.

  Laat jij je collega’s verrassen?
  Vraag op deze pagina een offerte aan en ontvang spoedig van ons een reactie.

 1. *
 2. *
 3. *
 4. *
 5. *

  Wensen

 6. *
 7. *
 8.  
 9.