This website uses cookies. Click here for more information.

Offerte Aanvragen

 1. Eetgeheim staat voor samenhang, gezelligheid en borde(n)vol verrassingen. U bent op deze pagina gekomen omdat u opzoek bent naar een leuke verrassing voor uw bedrijf of collega’s. Dan zit u hier goed! Wij verzorgen naast verrassingsdiners voor privébehoeftes ook diners voor zakelijke doeleinden. Dit zowel voor dineren met businesspartners waarbij een vergaderruimte op locatie aanwezig is, maar tevens ook om uw medewerkers mee uiteten te nemen. Uiteten gaan is een sterke vorm van een band creëren met uw genodigde. Dit is dus in alle aspecten goed voor een positieve beleving. Laten wij hier dan net een schepje bovenop gooien.

   

  Wat u moet doen?
  Laat hieronder achter wat uw voorkeurskeuken, dinervorm, budget p.p. ± , gewenst aantal personen, datum en tijd zijn. Ook of u nog speciale wensen heeft die bij het diner kunnen worden toegevoegd. Dit om het extra speciaal te maken. Hierna gaan wij voor u aan de slag. Wij zoeken de perfecte locatie waar u in een goede en smakelijke omgeving geplaatst zal worden. Doordat wij ervan overtuigd zijn dat het een positieve sfeer los maakt als je op een locatie komt waar je nog nooit bent geweest of nog nooit van hebt gehoord, je eigenlijk iets nieuws hebt geprobeerd en ontdekt. Als dit in een zakelijke sfeer is, kan dit positief het zakelijke contact met niet alleen uw collega’s, maar ook met zakenpartners beïnvloeden.

   

 1. Wat is het verrassende effect?

  Het verrassende effect is dat u op de dag alvorens uw diner te horen krijgt waar u gaat dineren, wat voor keuze wij hebben gedaan voor de keuken en wat wij extra hebben toegevoegd als optie aan uw diner, waarvoor u overigens hieronder de mogelijkheid krijgt. Wij vinden het belangrijk sociale contacten te onderhouden op een gezellige, leuke en smakelijke manier. Daarom zullen wij ieder stapje bijzetten om de ervaring voor u en uw genodigde zo speciaal mogelijk te laten voelen.

   

  Laat jij je collega’s verrassen?

  Doe op deze pagina de offerte aanvraag en ontvang spoedig van ons een bevestiging!

 1. Gegevens contactpersoon:

 2. *
 3. *
 4. Bedrijfsgegevens:

 5. *
 6. *
 7. *
 8. *
 9. *
 10. *
 11. Dinervorm:
 12. Keuken:
 13. Soort vlees:
 14. Met welke allergenen moet er rekening worden gehouden?
 15. Gewenste aanvullende diensten:
 16.  
 17.