Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Over ons

  In de afgelopen jaren is er veel veranderd en geschoven in onze samenleving. Veel positiefs, maar ook wat negatiefs. Het is ons opgevallen dat er heel veel voorgekauwd en verfijnd wordt. Hierdoor hebben wij ontdekt dat verrassen anno 2020 niet vaak meer voorkomt en dus sporadisch is geworden. Wij zien dat door de versimpeling van de ontelbare handelingen in ons dagelijkse leven, verrassingen schaars zijn geworden. Met ons concept willen wij uniek zijn en u de beleving geven die u keer op keer achterover slaat. 

  Wij zijn van mening dat door u open te stellen voor een andere manier van dineren, u automatisch bloot wordt gesteld aan verrassende energie die u normaal niet zou ontdekken.

   

   

 1. Waarom verrassen?

  Voorafgaande aan het idee vonden wij het altijd belangrijk en een primaire behoefte om alles wat je doet voor ander of voor jezelf speciaal te maken. Hierdoor geef je automatisch meer energie aan iemand, maar haal je ook meer energie uit jezelf. Waarna een vloed van positieve energie terug vloeit. Na een onderzoek bleek dat het begrip "verrassend" aan het weg slinken is in deze tijd. Wij willen voordat het volledig verdwijnt, terug komen met wat iedere individu verdient. Dit om je keer op keer verrast en speciaal te voelen. 

  Vertrouw jij er net als ons op dat 1 verrassing kan staan voor 1000 andere verrassingen? Dan snap je vast waarom wij willen onderscheiden in deze wereld waarin "verrassen" een secundaire of zelfs een tertiaire levensbehoefte dreigt te worden.

   

  Bo(o)rdenvol verrassingen!

   

  ~Team Eetgeheim