Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Recensies

  Wij als Eetgeheim vinden het belangrijk om te weten, wat u vindt van onze dienstverlening. Daarom vragen wij één minuut van uw tijd om aan te geven wat u dacht over Eetgeheim, wat u er goed en positief aan vond en vooral ook wat u er minder goed en positief aan vond. Zo kunnen wij onze service namelijk steeds weer blijven verbeteren.

  Tegenover deze review staat uiteraard een korting bij uw volgende reservering.

   

  Let op: de review gaat over de dienstverlening van Eetgeheim en niét over het eten in het restaurant waar u geweest bent. Het is dus van belang om te vermelden, wat u van de service  Eetgeheim vond en juist niet in welk restaurant u bent geweest.  Het is ook van belang om de review te maken op het account waarmee ook de boeking is gedaan.

   

  Basisvragen voor de beoordeling van de dienstverlening van Eetgeheim:

  • Bent u tot het laatste moment verrast?
  • Vond u het fijn dat al het werk u uit handen werd genomen?
  • Zou u nogmaals een diner boeken via eetgeheim?
  • Heeft u lekker gedineerd bij het restaurant dat wij voor u hadden uitgekozen?
  • 5
   16-07-2020
   Jessie

   Echt een aanrader! Een leuk concept als je een keer iets nieuws wilt proberen en moeite hebt met het kiezen van een restaurant. Ik heb samen met mijn beste vriendin, gereserveerd via Eetgeheim en we hebben een super leuke avond gehad. Normaal vinden wij het heel lastig om een restaurant te kiezen, vanwege het grote aantal restaurants in Breda. Eetgeheim neemt deze stress helemaal weg. Wij zijn in een klein en gezellig restaurantje terecht gekomen, net buiten het centrum. Het was voor ons de eerste keer in dit restaurant en dat is ook het leuke van reserveren via Eetgeheim. Je komt in verschillende restaurants terecht en ontdekt zo nieuwe plekken. Het was zeker voor herhaling vatbaar! 

  • 5
   07-07-2020
   Nina

   Supergezellige avond gehad met dit leuke concept! Mijn beste vriendin en ik hebben altijd moeite met het kiezen van een restaurant , aangezien er zoveel zijn in Breda en wilden graag eens iets nieuws ontdekken. Reserveren via Eetgeheim was heel eenvoudig en snel, het is ook heerlijk om je geen zorgen te hoeven maken over al het regelen: Eetgeheim neemt het allemaal uit handen. Uiteindelijk kwamen wij bij een klein restaurantje buiten het centrum. Zelf hadden wij het nooit uitgekozen, maar we zijn blij dat we er via Eetgeheim zijn beland! Zeker een aanrader voor mensen die niet kunnen kiezen of die een unieke, spannende avRond willen. Voor herhaling vatbaar!

  • 5
   23-06-2020
   Nety

   Het was heerlijk, vaderdag heeft een leuke dag gehad en daarnaast met een goeie afsluiter met heerlijke BBQ

  • 5
   21-06-2020
   Kelly

   Zeker een aanrader. Ik had meegedaan met de vaderdag actie. We hebben gekozen voor een bbq box. We hebben zelfs extra gekregen omdat het de eerste win actie was! We hebben zoals de vorige recentie ook nog wat over. Maar door de handige bakjes kun je ze bewaren tot de volgende dag. Het vlees is van goede kwaliteit en de service is echt top! Het concept is ook heel leuk en verassend. We hebben ook een gratis reservering gewonnen voor een verassings etentje. Dat gaan we binnenkort doen. Mannen van eetgeheimen heel erg bedankt en succes met jullie top concept!

  • 5
   23-05-2020
   Gijs en Monika

   Wauw!!! Budget Box Eetgeheim.. Dit was voor twee personen. ( Helaas hebben we het niet op gekregen, maar Eetgeheim heeft hier ook nog iets leuks voor bedacht, bewaarbakjes. ( Dus eigenlijk hebben we gewoon twee dagen BBQ... Hoe geweldig is dit. Monika en Gijs hebben heerlijk genoten, Ook worden we nog verrassend met andere leuke cadeaus ze helpen ook de horeca zaken en ook nog is ander ondernemers... ( Nu snappen we waarom de doos er zo geheimzinnige eruit ziet) Bedankt en we gaan de extra verrassingen zeker ook proberen. @eetgheim #Eetgehiem jammer dat ik geen 10 sterren kon geven! Binnenkort hebben wij een feest, en dan zal ik zeker weer gaan bestellen!

  • 5
   18-05-2020
   Lars
   Heel leuk en lekker gegeten! Echt een aanrader
  • 5
   16-05-2020
   Amir
   Zeer leuk en doordacht concept!
  • 5
   16-05-2020
   Kitty
   Super goed geregeld .
 1. Schrijf een recensie

  1. *
  2. Waarderingscijfer:*
  3.  
  4.