Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Borrelhapje regelen als verrassing?

  Eetgeheim verzorgt jouw stapavondje. Voor het stappen is het belangrijk om een goede bodem te leggen. Daar weten wij van Eetgeheim natuurlijk alles van af! Om ongevallen te voorkomen door te weinig eten in je maag, raden wij het aan om goed te bikken. Doordat jij dat doet, zal jij de persoon zijn die het café zal kunnen afsluiten.

   

  Goed bodempje nemen voor een avond stappen:

  Natuurlijk zorgen wij er voor, op een leuke en verrassende manier, dat jij kan eten wat jij wil en verdient. Je kiest bij Eetgeheim voor de keukenwensen, budget en de locatie waar jij graag opstap zou willen gaan. Hierna gaan wij voor jou aan de slag om voor jou en je vrienden, vriendinnen, collega’s en andere genodigden de beste keuze te maken die bij jullie past.

  Natuurlijk leren wij ook nieuwe dingen elke dag en komen wij in aanmerking met nieuwe horecazaken en activiteiten- en recreatieondernemingen. Wij maken een balans tussen vraag en aanbod, maar kiezen ook innovatieve en unieke ondernemingen die zich echt voor de sfeer en gastvrijheid inzetten. Wij willen ook dat jullie een gepaste en leuke topavond beleven!

   

  Geniet van je avond en ervaar het verschil!

  Tijdens het diner zal er zeker een mogelijkheid zijn om drankjes te nuttigen. Ook hebben wij een leuke verrassing voor tijdens het diner. Hierdoor zal jouw avond die in je gedachte al een succes is, nog specialer worden. Jij zal genieten van lekker eten die jij en je vrienden, vriendinnen, collega’s of genodigden willen en natuurlijk bepaal je zelf nog wat je betaalt in het restaurant. Dit wordt mogelijk gemaakt door jouw persoonlijke budget aan te geven tijdens je reservering.                                

   

  Wij gaan voor jou aan de slag om jouw uitje in eigen stad, of ergens anders, tot een groot succes te brengen.
  Dit is toch wat jij wil met jouw vrienden of vriendinnen?

  Hapje en een tapje is overal mogelijk! Maar wat nu als je ergens naartoe zou willen gaan en het zit bijna overal vol?

   
  Doordat je bij ons reserveert, reserveren wij voor jullie plaatsen en zullen jullie altijd in de watten gelegd worden! Zo voorkom je geregel en gedoe, laat het voor jullie door ons doen!

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever eventueel bellen? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer: +31612530909