Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Date Night regelen? Wij helpen jullie met een verrassingsetentje!

  Een verrassingsdiner met een date kan erg spannend zijn. Je wil natuurlijk je beste kant laten zien en de ander de perfecte avond bezorgen. Wij snappen dat dat lastig kan zijn. Bij Eetgeheim staan we voor je klaar om elke date te verleiden met unieke verrassingsetentjes. Geef hier al je wensen aan en verras je date!

  Wil jij een spannende date? Durf jij het aan?

  Wij hebben er voor gekozen, dat jullie ook een etentje kunnen kiezen speciaal voor een  ‘Date Night’. Jij vindt een date waarschijnlijk al spannend genoeg. Dat begrijpen wij van Eetgeheim. Je bent misschien bang dat het restaurant, waar je normaal gesproken uit eten gaat, niet perfect genoeg is voor jouw date.

   

  Door bij ons aan te geven wat jouw date graag zou willen eten, zit je altijd goed. En laat je jezelf ook een keer verrassen! Het budget bepaal jij tijdens je reservering bij Eetgeheim.

   

  Eetgeheim brengt verrassingen vanuit alle hoeken. Doordat jij reserveert en daadwerkelijk niet weet waar jij gaat eten bloeit de spanning alleen nog maar meer op. Dit geeft voor jou en voor je date extra (gezonde) kriebels. Hier doen wij nog een schepje bovenop. Tijdens je date wil je geen ongemakkelijke stiltes hebben , wat er voor kan zorgen dat je op je telefoon gaat zitten. Dat komt erg ongeïnteresseerd over en wij willen je graag helpen om dat te voorkomen. Hiervoor hebben wij de oplossing om jouw date tot een succes te laten verlopen.

   

  We bieden bijna onbeperkte gespreksstof aan om heel je avond door te komen. Om eerlijk te zijn met je date en veel te weten te komen van elkaar. We ondersteunen het gesprek, regelen jouw voorkeurskeuken en ook kunnen we er nog eens voor zorgen dat je niet al te veel geld hoeft uit te geven. Geen keuzestress voor jou en alleen maar verrassingen.

   

  Klinkt dit goed?

  Wij helpen je graag in de goede richting… laat je jezelf en jouw date verrassen? Reserveer gemakkelijk en vertrouwd en laat je verrassen!

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever bellen? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer: +31612530909