Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Uit eten plannen? Boek nu je verrassingsetentje! 

  Hé jij daar! Jij bent opzoek naar een etentje. Leuk om te zien! Jij houdt van eten. Wij van Eetgeheim ook en wij vinden het ook zeker belangrijk, want eten is een basisbehoefte. Dan kun je het maar beter gelijk ook goed doen! Jij wil natuurlijk ook wel eens iets nieuws in plaats van dat vertrouwde restaurant waar jij altijd uit eten gaat. Dit is wat wij voor jou gaan regelen, je hoeft je nergens meer zorgen over te maken!

  Geen zin om iets te regelen?

  Wij van Eetgeheim zijn namelijk van mening dat als je dingen doet die je nooit zou doen, je ook nieuwe ervaringen krijgt. Oftewel: iedere keer een nieuw avontuur is een nieuwe beleving.

  Verrassingsdiner op maat:

  Vanaf nu gaan we dat net een beetje anders doen. We vinden het belangrijk dat je gevarieerd eet. Dit kun je voor elkaar krijgen door voor dezelfde keuken te kiezen zoals je gewend bent, maar dan net een andere wending er aan geven. Via Eetgeheim vul je minimaal twee keukens in met jouw voorkeuren of die van jouw gasten.

   

  Spannend toch? Uit eten gaan en niks regelen, laat jezelf en anderen verrassen! 

  Wie weet ontdek jij, of een van jouw gasten, een restaurant dat nog lekkerder is dan waar jullie normaal gesproken dineren. Natuurlijk bepaal je zelf wat je ongeveer uit wil geven per persoon aan het diner. Ook bent u vrij om te kiezen van de kaart.

   

  Surprise eat:

  Tijdens het diner hebben wij voor u de leukste verrassing om met de familie, het gezin of gewoon gezellig samen met vrienden een babbeltje te maken. Dit onder het genot van uw gekozen keuken en een lekker drankje.

   

  Natuurlijk als het je bevalt, kun je via Eetgeheim terugkeren bij je vorige locatie. Deze zal dan ook nog een korting aanbieden voor het uw terugkerende bezoek. Win-win als je het ons vraagt. Daar is waar wij, van Eetgeheim, ons altijd voor in willen zetten.

   

  Wil je nu toch met je genodigden naar een andere, nieuwe locatie? Wij regelen voor jullie allemaal een gratis reservering op een nieuwe top- en verrassingslocatie.

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever bellen? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer: +31612530909