This website uses cookies. Click here for more information.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Familie etentje regelen? Verrassing... 

  Familie is belangrijk voor de meeste mensen. Een verrassingsetentje met familieleden is dan ook een leuke manier de familieband te versterken. Eetgeheim heeft alles in huis om unieke verrassingsdiners en fantastische weekendjes weg te verzorgen voor je gehele familie met unieke locaties. Geef hier je wensen aan en wij gaan aan de slag voor jouw ideale familie-etentje.

   

  Waarom een familiediner?

  Eetgeheim vindt het belangrijk dat gasten lekker uit eten gaan en familie verrassen. De band die je met je familie hebt is een zeer belangrijke band. Deze moet je koesteren. Het organiseren van familiediners doen wij om het voor jou en je familie extra leuk te maken. Naast het lekkere eten op jullie voorkeursbasis dat verzorgd wordt door Eetgeheim, zorgen wij voor beleving en sfeer tijdens een diner! De ontdekking van een nieuw restaurant is voor iedereen die jij meeneemt spannend. Ook bestaat de kans dat jij jouw familie brengt naar een restaurant dat zij niet kende of niet zouden overwegen.

   

  Geniet met de hele familie! 

  Tijdens het diner krijg je van het desbetreffende restaurant waar wij jou en je familie hebben geplaatst een verrassing. Dit hebben wij gedaan om ervoor te zorgen dat er geen telefoon wordt gebruikt wanneer er lekker gedineerd wordt onder het gezelschap van de familie.

  Dit gaan wij doen door middel van een spel met leuke vragen en weetjes. Dit kan iedereen dan beantwoorden naar zijn of haar idee erachter. Dit doen we om het diner gezelliger, leuker én interessanter te maken. Momenten met familie zijn namelijk sporadischer dan de momenten die jij op je telefoon kan doorbrengen. Dan kun je dit beter doen als zij er niet bij zijn, vinden wij van Eetgeheim. Geniet van de momenten echt even samen.

   

  Geen zin om iets te regelen? Laat jezelf en anderen verrassen! 

  Voor de hele familie een surprise diner.. Wij helpen je mee!

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever bellen? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer: +31612530909