Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Diner cadeau als verrassing voor familie

  Wil je een verrassing organiseren voor jouw familie? Dan is een diner cadeau als verrassing een ontzettend goed idee. Geef je wensen aan en geniet vervolgens van een uitgebreid diner dat tot in de puntjes wordt verzorgd door Eetgeheim.nl. Een unieke kans om de familie te verrassen terwijl je het organiseren van een etentje uit handen kunt geven.

   

  Een diner cadeau laten organiseren

  Een diner cadeau laten organiseren door Eetgeheim.nl is ideaal, uniek en zeer gemakkelijk. Je hoeft zelf alleen maar je wensen aan te geven en Eetgeheim doet de rest! Wij hebben alles in huis om unieke verrassingsetentjes en fantastische weekendjes weg te verzorgen voor de hele familie. Zo kom je als verrassing terecht op unieke locaties om te dineren. Locaties waar je zelf in eerste instantie niet aan denkt. Hoe leuk is dat?

   

  Waarom een diner voor familie? 

  Eetgeheim vindt het belangrijk dat gasten onbezorgd uiteten kunnen gaan en dat de familie verrast kan worden. De band die je met je familie hebt is een zeer belangrijke band die gekoesterd moet worden. We dragen graag bij door een uniek diner cadeau te organiseren door middel van een verrassingsetentje. Niet alleen leuk als verrassing voor jouw familieleden, maar ook voor jouzelf! Jullie komen waarschijnlijk in een restaurant terecht waar nog nooit eerder naar om is gekeken of gegeten. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met de opgegeven voorkeuren. Daarnaast wordt er door Eetgeheim ook gezorgd voor extra beleving en sfeer.

   

  Optimaal genieten met de familie

  Tijdens het etentje krijg je van het restaurant waar wij jou en je familie hebben geplaatst een verrassing. Dit hebben wij georganiseerd om ervoor te zorgen dat jullie tijdens het diner cadeau optimaal kunnen genieten van het familiegezelschap. De belangrijkste regel: geen telefoon aan tafel. Momenten met zijn allen samen zijn sporadisch en het is zonde als jullie tijdens dit unieke etentje tijd aan een smartphone spenderen. Er wordt een spel gespeeld met leuke vragen en weetjes. Je leert kanten kennen van je familie die je nog nooit eerder hebt ontdekt en het diner wordt hierdoor nog gezelliger en interessanter. Geniet van de momenten samen.
   

  Een diner cadeau regelen voor je familie?

  We kunnen uiteraard niet alles verklappen, want dan is de verrassing van het diner cadeau er een beetje af. Heb jij geen zin om te zoeken naar een restaurant of een leuk uitje te organiseren voor je familie? Laat jezelf en de familie verrassen door het organiseren van een verrassingsetentje uit handen te geven aan Eetgeheim. Geef je wensen door en wij zorgen voor een onvergetelijk en verrassend diner cadeau.

   

  Een ander soort etentje als verrassing laten organiseren? Ook dit is mogelijk! Bekijk hier de verschillende soorten verrassingsetentjes die wij bij Eetgeheim aanbieden.


  Cadeaubon voor een verrassingsdiner van Eetgeheim.nl 

  Een diner cadeau doen aan een vriend, familielid of collega? Bij Eetgeheim kun je ook een cadeaubon aanschaffen. Zo kan de ontvanger zelf bepalen wat voor soort verrassingsetentje er wordt geboekt waardoor het nog meer bij de wensen aansluit. De cadeaubon kan bij ons van Eetgeheim worden ingediend waarna wij aan de slag gaan met het organiseren van een fantastisch verrassingsetentje!

   

  Heb je vragen over het diner cadeau voor familie?

  Bij vragen over het verrassingsetentje of andere verrassingsuitjes voor familie kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt mailen naar info@eetgeheim.nl voor extra informatie. Liever bellen? Dan kun je ons telefonisch bereiken op +31612530909.