Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Lekker tijdens een feestdag uit eten gaan? Wij regelen een verrassingsdiner dubbel zo feestelijk! 

  Aankomende feestdag? Daarvoor zet Eetgeheim zich maximaal in! Een feestdag betekent een dag vol met feesten! Dit betekent dus ook dat er iets te vieren valt, bijvoorbeeld een speciale dag in het jaar, maar het kan ook een betekenis hebben voor jouw geloof. Ook denken wij van Eetgeheim mee met alle feestdagen in het jaar die er zijn.

   

  Uit eten en drinken op feestdagen:

  Het is belangrijk om te vieren waarvoor deze speciale dag in het leven is geroepen. Dit kan zijn: de verjaardag van jezelf, een vriend of vriendin maar ook bijvoorbeeld religieuze feestdagen. Ook kan het tot een feestdag benoemd zijn, omdat in de (nabije) geschiedenis een belangrijke gebeurtenis heeft plaats gevonden. En dit moet gevierd worden met goed en lekker eten. Dit kunnen wij voor jou en jouw gasten tot in de puntjes verzorgen.

   

  Geef je voorkeuren aan en wij gaan aan de slag!

  Dit kun je bij ons simpelweg al doen door de dag te kiezen die voor jou of voor vele andere als speciaal wordt beschouwd. Op zo’n dag zal het extra leuk zijn een diner voorgeschoteld te krijgen dat precies aan jouw wensen zal voldoen. Dit zal natuurlijk wel op verrassingsbasis zijn. Hoe werkt het?

  Verrassend krijgt je van ons te horen waar je gaat eten met je verrassingsetentje:

  Het is heel simpel. Je vult zelf je dag, tijd en locatie in, gevolgd door het budget wat je per persoon ongeveer zou willen besteden aan een diner. Hiervoor gaan wij voor jou aan de slag om jouw feestdag tot een succes te maken. Er valt tevens wat te vieren.

  Speciaal verrassingsdiner voor een feestelijke avond!

  Naast het leuke dat jij te vieren hebt, heeft Eetgeheim tijdens het diner nog een verrassing om het helemaal tot een feest te maken. Zo hebben wij iets extra’s in onze formule opgenomen waarmee je niet alleen jezelf verrast, maar ook anderen. Waarmee je achter veel dingen over de genodigde gasten te weten kan komen. En natuurlijk verklappen we je pas een dag voor je diner waar wij voor jou hebben gereserveerd. Dit doen we, om het zo speciaal en verrassend mogelijk te maken!

   

  Uit eten is een uitje en zeker op een feestdag!

  Zoiets verdienen jij en jouw genodigde keer op keer, ook al is het de volgende keer geen feestdag. Laat al het geregel en gedoe je vooral niet tegenhouden om iets te gaan vieren, en probeer elk moment met je vrienden, familie of zelfs kennissen te pakken. Het enige dat je hoeft te doen bij ons is wat informatie af te geven en verder kun je rustig achterover zitten en regelen wij het beste en lekkerste eten voor jou en de genodigden op maat.

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever bellen? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer: +31612530909