Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Kindvriendelijk restaurant.

  Bij Eetgeheim denken we ook aan de kleinere eters. Dit vinden wij belangrijk, want die verdienen het om naast het diner ook lekker te kunnen genieten van verrassingen en zich niet stilzittend hoeven te vervelen. In onze selectie van restaurants hebben wij dan ook leuke en ruime opties waar kinderen vermaakt kunnen worden. Dit is positief voor iedereen, zowel de kinderen als de ouders.

   

  Speelgelegenheid: 

  Naast goed eten vinden wij dat kinderen lekker moeten kunnen spelen, genieten van lekker eten passend bij hun vaak nog wat minder ontwikkelde smaakpapillen en bezig kunnen zijn met andere leuke bezigheden tijdens het wachten op het eten. Dit is ook fijn voor jullie als ouders, want jij wilt natuurlijk ook zo lang mogelijk kunnen genieten aan tafel zonder zelf te veel op de kids te hoeven letten.

  Door ons netwerk kunnen wij goed mee denken met jullie en zorgen we ervoor dat jullie tijd hebben voor andere bezigheden terwijl wij het etentje regelen. Wij helpen met het zoeken en reserveren van een geschikte eetgelegenheid waar zowel jij als je kinderen zich zullen vermaken.

   

  Ieder kind verdiend een glimlach!

  Wij vinden het super om u tevreden te stellen, maar een tevreden lach op het gezicht van een kind is al goud waard!

  Natuurlijk houden wij er rekening mee dat kindertjes minder eten en wij zorgen er daarom voor dat jullie met de kids terecht komen in een restaurant met kindvriendelijke menu opties en waar plezier maken voorop staat!

  Er zal dus een speelruimte/kindvriendelijk omgeving beschikbaar zijn voor jullie waar de kinderen hun gang kunnen gaan en jij even je handen vrij hebt.

  Ook bij Eetgeheim kan je terecht voor kinderfeestjes. Hier zullen wij op controleren dat de groepen geplaatst worden bij de gelegenheden waar kinderen zichzelf de hele dag zouden kunnen vermaken.

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever iemand spreken? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer. +31612530909