This website uses cookies. Click here for more information.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Ladies Night:

  Soms ben je gewoon even helemaal klaar met de mannen. Dan wil je gewoon even op stap met de dames en nergens over nadenken. Je hoeft alleen je wensen aan te geven en Eetgeheim doet de rest voor je. Ontspan, wacht af en laat je verrassen door een perfect surprise diner voor jou en je vriendinnen.

  Waarom doet Eetgeheim aan Ladies Night:

  Het is belangrijk om samen met je vriendinnen lekker een hapje te eten en een gezellig drankje te kunnen doen. Ook als je niet van drinken houdt weten wij, van Eetgeheim , dat alleen met de dames opstap zijn leuk en gezellig is. Het voelt vertrouwd om lekker even alles kwijt te kunnen onder de gezelschap van je vriendinnen, dan misschien thuis te overleggen met je vriend/man die zich in sommige dingen toch wat minder kan inleven. Een meidenavond samen met je vriendinnen kan daarom erg leuk zijn, maar soms ook veel geregel.

  Laat het daarom maar aan ons over! Wij doen er alles aan om een top avond te regelen voor jullie. Zoek contact met ons op en dan gaan wij gelijk aan de slag voor jou en je vriendinnen! Ook weten wij , uit ervaring , dat meiden avondjes in een restaurant (vaak) door de gezelligheid wat uit kunnen lopen, dus houden we daar rekening mee en kunnen jullie lekker ontspannen blijven naborrelen en genieten zonder op de tijd te hoeven letten.

  Vrouwen verrassing!

  Wij, van Eetgeheim, weten dat vrouwen vaak genoeg dingen meemaken om boeken te schrijven met verhalen waar iedereen van achterover valt.  Maar we zien ook vaak dat als je elkaar vaak ziet of vaak spreekt via social media, dat er een kans bestaat dat er toch iets minder is om over bij te praten. Hiervoor hebben wij, van Eetgeheim, de oplossing om van dat gezellige diner een onvergetelijke avond te maken. We hebben het Eetgeheim-spel uitgebracht. Deze krijg jij samen met je vriendinnen voorgeschoteld tijdens je diner. Hiermee kom je achter nog veel meer leuke dingen (misschien wel geheimen) van elkaar te weten door elkaars denkwijze te ontdekken en de discussie aan te gaan over bepaalde vragen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat het voor jullie nog veel gezelliger wordt en het toch net even iets anders is dan het gemiddelde etentje.

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever iemand spreken? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer. +31612530909