Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Ladies Night met je vriendinnen? Boek een verrassingsetentje!

  Hoewel avonden met je partner spenderen heerlijk is, is het ook erg fijn om af en toe een Ladies Night te hebben met alleen maar vrouwen. Een avond met je vriendinnen is goed voor iedere vrouw. Even lekker op stap met alleen de dames en genieten van een onbezorgd moment samen. Vriendinnen moet je koesteren en af en toe horen daar gewoonweg geen mannen bij. Een vriendinnenuitje organiseren maar geen zin om zelf overal aan te denken? Geef je wensen door aan Eetgeheim.nl en wij doen de rest! Ontspan, wacht met gezonde spanning af en laat je verrassen door een perfect surprise diner voor jou en je vriendinnen.

   

  Waarom een Ladies Night surprise diner laten organiseren?

  Het is belangrijk om de vriendschap met je vriendinnen te onderhouden. Met een Ladies Night kun je onbezorgd een hapje eten en een lekker drankje nuttigen met je vriendinnen. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen wij van Eetgeheim voor jullie! Wij vinden het erg belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de vriendschap tussen vrouwen. Even als dames onder elkaar op stap, herinneringen ophalen en zaken bespreken die je niet altijd met je partner wilt bespreken. Een meidenavond met je vriendinnen is ontzettend leuk, maar ook veel geregel. Om werk uit handen te nemen regelt Eetgeheim het perfecte surprise diner voor jou en je vriendinnen.

   

  Volop genieten met je vriendinnen

  Geef je wensen door en laat een Ladies Night verrassingsetentje organiseren door Eetgeheim. Laat ons weten met hoeveel dames jullie komen, wat jullie favoriete keuken is en in welke omgeving de Ladies Night mag gaan plaatsvinden. Laat jullie vervolgens verrassen met een surprise diner en het vriendinnenuitje kan niet meer stuk! Jullie kunnen volop van elkaars aanwezigheid genieten. 

   

  Verrassend uiteten met elkaar

  Zodra de wensen zijn doorgegeven aan ons van Eetgeheim.nl, kan het aftellen beginnen. Wij zorgen ervoor dat het restaurant en de bijbehorende zaken worden geregeld en jullie onbezorgd een Ladies Night kunnen vieren met de vrouwen. Wij houden er rekening mee dat het verrassingsetentje uit kan lopen door de gezelligheid. Jullie hebben elkaar immers zoveel te vertellen! We zullen ervoor zorgen dat jullie ook na het surprise diner kunnen na-borrelen en quality time met elkaar kunnen hebben. De tijd zal voorbijvliegen!

   

  Verrassingselement tijdens het surprise diner

  Ondanks dat vrouwen een boek kunnen schrijven over wat ze allemaal meemaken of hele gesprekken kunnen voeren over de kleinste dingen: het is ook erg leuk om nieuwe kanten van elkaar te leren kennen. Daarom organiseert Eetgeheim een spel wat van de Ladies Night een onvergetelijke avond maakt. Met het Eetgeheim-spel dat jij en je vriendinnen voorgeschoteld krijgen tijdens het verrassingsetentje komen jullie achter leuke dingen van elkaar. Misschien komt er wel een spannend geheim naar voren bij de vriendin waar je het niet van verwacht! Ook is er ruimte om elkaars denkwijze te ontdekken over bepaalde zaken en om te discussiëren. Het verrassingsetentje wordt door het spel nog gezelliger en net even anders dan ieder ander etentje. 

   

  Een ander soort etentje als verrassing laten organiseren? Ook dit is mogelijk! Bekijk hier de verschillende soorten verrassingsetentjes die wij bij Eetgeheim aanbieden.

   

  Cadeaubon voor een verrassingsdiner van Eetgeheim.nl

  Een diner cadeau doen aan een vriendin, zus of collega? Bij Eetgeheim kun je ook een cadeaubon aanschaffen. Zo kan degene die de cadeaubon ontvangt bepalen of ze een Ladies Night boekt, of misschien wel een date avond voor haarzelf en haar partner. De cadeaubon kan bij Eetgeheim.nl worden ingediend waarna wij aan de slag gaan met het organiseren van een fantastisch verrassingsetentje!

   

  Heb je vragen over het Ladies Night surprise diner?

  Bij vragen over het verrassingsetentje voor een Ladies Night of andere vriendinnenuitjes kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt mailen naar info@eetgeheim.nl voor extra informatie. Liever bellen? Dan kun je ons telefonisch bereiken op +31612530909.