This website uses cookies. Click here for more information.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Mannenetentje!

  Niet iedereen kan zomaar een man-cave in de kelder bouwen. Toch wil je soms even tijd alleen doorbrengen met je vrienden. Lekker mannen onder elkaar. Zorgeloos genieten van slappe gesprekken, een paar pilsjes en… Ja, de rest is een verrassing! Geef je wensen alvast aan, dan kunnen we meteen beginnen aan jullie mannenetentje.

  Gemakzuchtigheid, daar houden mannen van!

  Door al dat zware werk wat jij en je vrienden dag in dag uit al uitvoeren is goed eten erg belangrijk. Natuurlijk houden jij en je vrienden ervan om gemakkelijk snel en iets verrassends te boeken. Stop dan met verder zoeken! Wij, van Eetgeheim, gaan voor jou en je vrienden aan het werk. We zoeken op voorkeursbasis en het budget van jou en je vrienden. Hierdoor geef je niet teveel uit en heb je het ook nog eens super gezellig met de maten waar jij jouw tijd graag mee doorbrengt. Al met al weten wij, van Eetgeheim, natuurlijk dat door (de meeste) mannen een lekker biertje gedronken wordt voor, tijdens en na het diner. Hiervoor zorgen wij dat jullie in een restaurant geplaatst worden waar je geserveerd wordt met de lekkerste hapjes & drankjes! Dit is hoe elke mannenavond zou moeten zijn, toch?

  Geen normaal diner uiteraard!

  Wij van Eetgeheim kunnen je alvast verklappen, je werkschoenen hoeven niet mee. We hebben ervoor gezorgd dat naast de bediening die gedaan wordt voor jullie, ook nog eens aan de gespreksstof gebouwd wordt. We hebben de leukste en unieke vragen en weetjes om uren over te discussiëren, aansluitend op jullie interesses, waar je, net als de bierglazen, achterover zal slaan van de geweldige verhalen die hieruit voort zullen bruisen. Eetgeheim heeft een uniek spel voor een echte mannenavond, tijdens je etentje of na het eten, waar het gaat om lekker te kunnen ouwehoeren en plezier maken!

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever iemand spreken? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer. +31612530909