Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Een surprise diner met de mannen

  Een avondje onbezorgd genieten met de mannen. Welke vriendengroep wil dit niet? Even gezellig met de mannen onder elkaar zonder dat de partner hierbij aanwezig is. Wist je dat een mannenavond noodzakelijk is? Misschien ben je hier al wel van op de hoogte, maar het is nu ook wetenschappelijk bewezen dat een avondje met de mannen veel voordelen heeft. Je bouwt een betere band op met de groep vrienden, het vermindert stress en het geeft een gevoel van veiligheid. Dit alles bij elkaar zorgt voor een langer en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Laat een mannenavond in de vorm van een verrassingsetentje organiseren door Eetgeheim.nl en leef met je vrienden langer én gelukkiger!

   

  Een mannenetentje in een uniek restaurant

  Heel leuk zo’n mannenavond, maar waar ga je dit houden? Even gezellig de kroeg in, met biertjes op de bank hangen, gamen of met je vrienden naar een wedstrijd: het kan allemaal. Heb je als vriendengroep een keet of mancave? Dan is dat super! Maar niet iedereen heeft een ruimte over om daar een domein voor mannen van te maken. Het is natuurlijk ook leuk om de mannenavond eens een verrassende wending te geven. Namelijk een mannenetentje. Geef je wensen door aan ons van Eetgeheim.nl en wij verzorgen een uniek surprise diner voor jou en je vrienden.

   

  Gemakzucht, daar houden mannen van!

  Natuurlijk houden jij en je vrienden ervan om snel pizza te bestellen tijdens het gamen of slap ouwehoeren. Maar wat als wij je vertellen dat het allemaal nog gemakkelijker kan? Stop met het zoeken naar een mannenuitje en geef je voorkeuren door aan Eetgeheim. Wij zullen een restaurant boeken waar jij en je vrienden verrassend uit eten kunnen gaan. We houden hierbij rekening met het aantal personen, de favoriete keuken van de vriendengroep en het budget. Je geeft niet te veel geld uit en je hebt een topavond met alle mannen. Wij weten dat door de meeste mannen een biertje gedronken wordt. Voor, tijdens en ook na het diner. Eetgeheim.nl zorgt ervoor dat jullie tijdens de mannenavond in een restaurant worden geplaatst waar je lang kunt genieten van elkaars aanwezigheid. En dat onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Dit is hoe iedere mannenavond moet zijn, toch?

   

  Optimaal genieten met vrienden tijdens de mannenavond

  Het verrassingsetentje met de mannen is geboekt bij Eetgeheim.nl. Nu kunnen jullie zorgeloos achteroverleunen en afwachten. Hoe zal het surprise diner eruit komen te zien? Hardwerkende mannen kunnen wel wat gezelligheid met elkaar gebruiken, dus daar wordt zeker aan gedacht. De werkschoenen hoeven niet mee, dus daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken. We zorgen ervoor dat naast het heerlijke surprise diner, ook aan de gespreksstof gewerkt wordt. We hebben voor jullie de leukste vragen en weetjes samengesteld om uren over te praten en discussiëren, aansluitend bij jullie interesses. De biertjes zullen achterover worden geslagen, maar jullie zullen zelf ook door achteroverslaan door de geweldige verhalen die naar voren komen door dit fantastische spel!

   

  Een ander soort etentje als verrassing laten organiseren voor vrienden? Ook dit is mogelijk! Bekijk hier de verschillende soorten verrassingsetentjes die wij bij Eetgeheim aanbieden.

   

  Cadeaubon voor een verrassingsetentje van Eetgeheim.nl

  Wil je een vriend, collega of familielid verrassen met een cadeaubon zodat zij zelf een surprise diner als mannenavond kunnen boeken bij Eetgeheim.nl? Geef dan onze cadeaubon cadeau. Een uniek cadeau voor een man, maar uiteraard ook voor een vrouw. De ontvanger kan zelf bepalen wat voor een soort etentje er wordt geboekt. 

   

  Vragen over het mannenavond surprise diner?

  Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het boeken van jouw uitje met vrienden. Je kunt mailen naar info@eetgeheim.nl voor extra informatie. Liever bellen? Dan kun je ons telefonisch bereiken op +31612530909.