Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Teametentje:

  Clubs en verenigingen gaan meestal met mensen een dag of een weekend weg om echt te kunnen focussen op teamspirit. Je wilt daarom natuurlijk een gezellig avontuur waarbij je samen bent en stappen maakt in je ontwikkeling als team. Dat klinkt al geweldig, maar het moet wel geregeld worden. Eetgeheim neemt jouw zorgen uit je handen. Wij betrekken experts en partners bij het creëren van jullie avontuur. Hierdoor organiseren we leuke verrassingsdiners, die vooral waardevol en leerzaam zijn.

   

  Je hoeft alleen aan te geven wat jullie wensen zijn en dan is de rest voor ons!

  Voor het teametentje halen wij alles voor jou en de groep uit de kast. Het is hierbij belangrijk dat tijdens het dineren je ook de teamband verder kunt opbouwen. Hierop hebben wij een aanvulling bedacht voor tijdens het diner. Natuurlijk gaan wij met al je wensen naar de plek die het beste daarbij aansluit, zo kun je bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaalde stad of regio aangeven. We zorgen daarbij ook dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken wat iedereen zou willen eten. Wij, van Eetgeheim, gaan aan de slag en zorgen ervoor dat niet alleen je team , maar ook jij prettig verrast zal worden tijdens jullie dag of weekendje weg.

  Vrijblijvend een offerte aanvragen!

  Je kunt bij je offerte aanvraag een budget invullen voor hoeveel je uit wilt geven voor dit diner per persoon. Wij zorgen er voor dat we daar de juiste balans in vinden. Wij regelen het etentje voor een prijs wat afgesproken is per persoon, dit kan alleen eten zijn of zowel eten en borreltjes na.

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever iemand spreken? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer. +31612530909