Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Met de buren uit eten? Durf jullie het aan? Een verrassingsdiner!!

  Het maakt niet uit waar jij vandaan komt! Overal, in bijna iedere woonplaats, vind je lekkere eetgelegenheden. Je moet ze alleen wel weten te vinden. Dit is voor de meeste mensen lastig. Hierdoor kiest iedereen direct voor gemakkelijkheid en vertrouwd en dit is dus het standaard restaurant waar vaker gegeten wordt.

   

  Buurtschap diner:

  Ook bedoelen wij met eten in de buurt, dat dit mogelijk is met kennissen uit de buurt of wie weet wel met heel de straat. Hoe gezellig zou het zijn dat jij met je buurtgenoten uit eten gaat op verrassingsbasis en je eindelijk eens meer van elkaar te weten komt? Dat is waar wij, van Eetgeheim, ons voor willen inzetten. Saamhorigheid is bij Eetgeheim een belangrijk aspect en wij vinden dat dit bij ieder diner moet voorkomen.

   

  Nu hebben wij voor jou speciaal de website Eetgeheim gemaakt. Wij zijn van mening dat wanneer je bepaalde gewoontes of stappen in je levensweg verandert, je ook andere dingen mee zal gaan maken in de toekomst. Dit omdat je meer overweegt, je jezelf minder laat afschrikken en dan kies je voor avontuurlijkheid. Neem een keer risico!

   

  Maak een groepsapp aan en laat de hele buurt verrassen?

  Het kan maar net zo zijn dat wij voor jou een restaurant vinden bij jou in de buurt dat jij niet kent. Dit zouden wij erg leuk vinden voor jou en je genodigden. Het doet ons goed om mensen andere stappen te laten nemen. Het doet ons goed om je nieuwe plekken te laten ontdekken, zodat jij deze weer zal aanschrijven bij vrienden of kennissen.

   

  Ook vinden wij het leuk om je op avontuur te sturen. Daarom laten wij je pas één avond van te voren weten waar jouw gereserveerde diner daadwerkelijk plaats zal gaan vinden. Hierdoor blijft het spannend tot op het laatste moment.

   

  We zouden het jammer vinden als er in de buurt van je huis of woonplaats een goed en lekker restaurant is, dat je voorheen nooit hebt overwogen of bezocht.

   

  Tevens zorgen wij ervoor dat je tijdens je diner extra verrast zult zijn en eens gaat dineren op een andere leuke manier. Dit zodat je vaker via ons nieuwe locaties wilt ontdekken of natuurlijk varieert van vertrouwde restaurant. Dit zou voor jou toch echt genieten zijn, iedere keer een ander restaurant en andere keuken bij jou in de omgeving. Wellicht vinden wij iets dat jij zelf niet zou kiezen!

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever bellen? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer: +31612530909