Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Verjaardagsetentje

  Gefeliciteerd! Er is er één jarig en dat betekent één ding: er is een feest nodig! Wat organiseer je dit jaar? Als je een origineel etentje wilt organiseren, dan kun je dit doen door je gasten te verrassen met Eetgeheim. Ook is Eetgeheim leuk om te geven als cadeautip voor iemand zijn verjaardag.


  Uniek dagje regelen!

  Met Eetgeheim kunnen wij de jarige trakteren op een unieke dag vol leuke verrassingen met een diner.

  Dit gaat als volgt; jij als goede vriend, familielid of collega weet van de jarige van welke keuken diegene een liefhebber is en wat voor sfeer bij ze past. Jij kan hierin de rol spelen als host. Hiermee bedoelen wij dat jij de persoon bent die de leukste en lekkerste verrassing voor de jarige job regelt.


  Vertrouwd en gemakkelijk iets leuks vinden?

  Ook kan je bepalen voor welk bedrag je de jarige wilt laten genieten van zijn of haar  surprise diner en doordat het op verrassingsbasis is weet ook jij niet precies waar je gereserveerd hebt. Dus mocht je zelf heel slecht zijn in geheimpjes bewaren, dan is dit helemaal perfect voor jou! Nu kan je echt eens tegen de jarige zeggen ik heb gereserveerd, maar zelfs ik weet niet waar.

  Hierdoor blijft het ook voor jou een leuke verrassing tot net voor het diner. En dat is wat Eetgeheim zo leuk en uniek maakt!


  Maak het compleet..

  Natuurlijk zouden wij het ook geen Eetgeheim kunnen noemen als we niet met een extra leuk idee komen om tijdens het diner het totaalplaatje helemaal compleet te maken. Dit doen wij op de meest unieke manier die niemand aanbiedt op dit moment. En dit zou voor de kers op de (verjaardags) taart zorgen dat jij en alle anderen een fantastische avond hebben. Het lekkerste eten samen met de jarige job en je ook nog eens het leukste cadeautje hebt.

  Dit alles kan je binnen enkele minuten al geregeld hebben en dan gaan wij verder aan de slag voor jou om dit te realiseren. Belangrijk is om aan te geven hoeveel mensen er mee gaan, dan wordt hier rekening mee gehouden tijdens de reservering die wij doen voor jou.

   

  Doordat Eetgeheim zo’n uitgebreid netwerk heeft van restaurants weten wij zeker dat alles naar wens zal verlopen en dat het eten goed zal smaken. Natuurlijk voor de jarige, maar ook zeer zeker

  voor jou en de feestgangers.

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever iemand spreken? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer. +31612530909