Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Stap 1 van 5
  «
 1. Vrijgezellenetentje!

  Gaat een van je vrienden of vriendinnen trouwen? Dat kan je natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een laatste dag waarop alles kan en alles mag: het vrijgezellenfeest!

   

  Regelen kost veel tijd...

  Het organiseren van zo’n dag kost alleen veel tijd en creativiteit. Gelukkig hebben wij van Eetgeheim lang kunnen nadenken over de perfecte uitjes voor de ‘vrijgezel’ en beschikken we over een netwerk van partners die precies weten wat jullie willen. Geef bij ons jouw wensen aan en laat je verder verrassen! Een surprise etentje voor de vrijgezel is precies wat past bij zo'n speciale dag.

   
  De verloofde extra verrassen natuurlijk!

  Tijdens het etentje hebben we bijvoorbeeld leuke opdrachten voor de verloofde. Natuurlijk lichten wij vooraf het restaurant in dat het om een vrijgezellenparty gaat, zodat je lekker los kunt gaan. Iedereen weet dat deze toch wat luidruchtiger en wilder verlopen en dat hier aardig wat plezier en gefeest bij zal horen.

   
  Wij geven jullie veel extra´s.

  Natuurlijk zal er vanuit Eetgeheim nog een verrassing aanwezig zijn voor de bachelor of bachelorette. Dit is om nog even dé laatste dag als vrijgezel goed te vieren en daar werken wij graag aan mee. De perfecte locatie, het genot en de ruimte voor de grote groep (maar klein en knus kan natuurlijk ook!) die bij deze speciale dag aanwezig is.

  Ook vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van een verrassing, of je nou wel of niet de vrijgezel bent.

   

  Binnen een paar minuten heb jij jouw diner al geregeld en kan je je verder storten op de randzaken van het vrijgezellenfeest. Ook hierbij kunnen wij begeleiden met het vinden van de juiste activiteiten voor tijdens het feest. Laat deze speciale dag maar aan ons over! Wij nemen alle zorg uit handen, waardoor jullie echt maximaal kunnen genieten van de dag.

   

  Ideaal:

  Een leuk en verrassend etentje voor de vrijgezel, Maak er een top dag, of zelfs weekend van. Wij zullen jullie helpen en zorgen dat het een unieke beleving wordt waar later met veel plezier aan teruggedacht gaat worden. 

   

  Heeft u nog vragen?

  Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het boeken van jouw groepsetentje. Je kunt altijd mailen naar info@eetgeheim.nl om extra informatie te verkrijgen. Wilt u liever iemand spreken? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer. +31612530909